Satılık Domain Var (Yanında Hostta Mevcut)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

@microsoft_07

olum saçma sapan domain alma sen :) alcağın domian ıcanfutbol kelimesini muhakkak içersin

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaltz
    Kaltz's avatar
    Erkek
    En fazla 15 TL verirm. Hostsuz. Hostum war.

365 gün 6 saat %100 müşteri memnuniyeti ilkesiyle Hosting, domain, web tasarım, grafik tasarım hizmeti veren BS Web Group, siz müşterilerimiz için web sitemiz üzerinden yapılan alışverişlerde sizlere özel %15 indirim imkânı sunuyor. Bizi tercih ettiğiniz için TEŞEKKÜR EDERİZ... www.bswebgroup.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek
    bnde cyberposion.com ile p0c.org u satıom.. yanında hosting i yok :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek
    aha benim kefilim konu açmış, alın uleyn hostunu domaini ne varsa..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

microsoft_07 bunu yazdı:
    -----------------------------
    En fazla 15 TL verirm. Hostsuz. Hostum war.
    alırsın.ama neyi bilemem.

eyw, sivil_padişah.

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaltz
    Kaltz's avatar
    Erkek

almıom yalnız abimi dinliomm

domaini galiba BuzuL dan alıcam host alındı.

365 gün 6 saat %100 müşteri memnuniyeti ilkesiyle Hosting, domain, web tasarım, grafik tasarım hizmeti veren BS Web Group, siz müşterilerimiz için web sitemiz üzerinden yapılan alışverişlerde sizlere özel %15 indirim imkânı sunuyor. Bizi tercih ettiğiniz için TEŞEKKÜR EDERİZ... www.bswebgroup.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek
    Sana al diye yalvaran yok ki zaten sadece koymuşum baktım alan yok durur öyle update de ederim hatta sorun da değil :) Ben bu domaini 14 liraya aldım zamanında :)

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek
    yalnizturk bunu yazdı:

@microsoft_07

olum saçma sapan domain alma sen :) alcağın domian ıcanfutbol kelimesini muhakkak içersin

Bu arada sen de haddini bilirsen iyi olur, saçma sapanmış ! Sanane arkadaşım koymuşuz domaini eğer beğendiysen alırsın beğenmezsen susarsın mesajda yazmazsın sonuçta tüccar değilim ben burada.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Rebelist bunu yazdı:
    yalnizturk bunu yazdı:

@microsoft_07

Bu arada sen de haddini bilirsen iyi olur, saçma sapanmış ! Sanane arkadaşım koymuşuz domaini eğer beğendiysen alırsın beğenmezsen susarsın mesajda yazmazsın sonuçta tüccar değilim ben burada.

Sakin ol Rebel :D

Kızdırmayın Rebeli.Olm sende hostda satıyom diyon hiç bilgi vermiyon millete hostun alanı ne kadardır trafiği ne kadardır şuan ne kadarı dolu falan :F 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

@ Rebelist

mesajlarına dikkkat et , ben ewt saçma sapan dedim ama düşün ı can futbol adlı oyuna o domain saçma olmazmı kendi nikindeki domain le bu oyunun ne alakası var , bu genç yeni yeni başlıyo bu işe bilmeden bi hata yapmasın die yardım ediyoruz burda alsa o domaini ne olcak bi kere googlede çıkmaz bile ı can futbol yazınca en azından içinde bu geçsinkli çobuk indexlensin

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
Toplam Hit: 5416 Toplam Mesaj: 25