Satılık Domain Var (Yanında Hostta Mevcut)
-
@microsoft_07
olum saçma sapan domain alma sen :) alcağın domian ıcanfutbol kelimesini muhakkak içersin
-
En fazla 15 TL verirm. Hostsuz. Hostum war.
-
bnde cyberposion.com ile p0c.org u satıom.. yanında hosting i yok :(
-
aha benim kefilim konu açmış, alın uleyn hostunu domaini ne varsa..
-
microsoft_07 bunu yazdı:
-----------------------------
En fazla 15 TL verirm. Hostsuz. Hostum war.
alırsın.ama neyi bilemem.eyw, sivil_padişah.
-
almıom yalnız abimi dinliomm
domaini galiba BuzuL dan alıcam host alındı.
-
Sana al diye yalvaran yok ki zaten sadece koymuşum baktım alan yok durur öyle update de ederim hatta sorun da değil :) Ben bu domaini 14 liraya aldım zamanında :)
-
yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------@microsoft_07
olum saçma sapan domain alma sen :) alcağın domian ıcanfutbol kelimesini muhakkak içersin
Bu arada sen de haddini bilirsen iyi olur, saçma sapanmış ! Sanane arkadaşım koymuşuz domaini eğer beğendiysen alırsın beğenmezsen susarsın mesajda yazmazsın sonuçta tüccar değilim ben burada. -
Rebelist bunu yazdı:
yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------@microsoft_07
Bu arada sen de haddini bilirsen iyi olur, saçma sapanmış ! Sanane arkadaşım koymuşuz domaini eğer beğendiysen alırsın beğenmezsen susarsın mesajda yazmazsın sonuçta tüccar değilim ben burada.
Sakin ol Rebel :DKızdırmayın Rebeli.Olm sende hostda satıyom diyon hiç bilgi vermiyon millete hostun alanı ne kadardır trafiği ne kadardır şuan ne kadarı dolu falan :F
-
@ Rebelist
mesajlarına dikkkat et , ben ewt saçma sapan dedim ama düşün ı can futbol adlı oyuna o domain saçma olmazmı kendi nikindeki domain le bu oyunun ne alakası var , bu genç yeni yeni başlıyo bu işe bilmeden bi hata yapmasın die yardım ediyoruz burda alsa o domaini ne olcak bi kere googlede çıkmaz bile ı can futbol yazınca en azından içinde bu geçsinkli çobuk indexlensin