Satılık E-Sigara

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaniSokucu
    CaniSokucu's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mayıs/2012
    Erkek

    Hocalar bundan 3 ay kadar önce şimdiki cihazımı almadan önce bu cihazla başladım e-sigaraya. Gayet yeterli geldi ama tabi olayın içine girdikçe daha iyisini istiyor insan. :) Annemle babama da aldım fakat benim cihazdan denediler pek ısınamadılar belki de 3mg nikotin yetmediğindendir. Ego ce6 1100 mah olan model. Sigaradan uzaklaşmak ve e-sigaraya başlamak için uygun bir cihaz. Pil kısmı ve atomizer setine fiyat olarak 40 lira düşünüyorum ayrıca bir adet de coili değiştirilebilir atomizer var elimde onu da 15 lira olarak düşünüyorum. Yanlarında şarj aletleri de bulunuyor.

    Fiyat güncellemesi: Pil+atomizer 40 lira yaptım hocalar yanında denemeniz için likit de gönderiyorum.

    CaniSokucu tarafından 22/Kas/16 13:43 tarihinde düzenlenmiştir

    Şafak 1152!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek

    Hocam bunların bittikçe gerekli olan parçası yada maddesi nedir, nerden nasıl bulurum ?

     


    Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Claw
    Claw's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Temmuz/2015
    Erkek
    C_e_Z_a bunu yazdı

    Hocam bunların bittikçe gerekli olan parçası yada maddesi nedir, nerden nasıl bulurum ?

     

    kullan atlarda atomizer alıyorsun, build imkanı olanlarda pamuk ve tel :) Bide bittikçe likit alıyosun ayda 50-60 tl falan yapıyor masrafı


    Real Eyes Realize Real Lies
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaniSokucu
    CaniSokucu's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mayıs/2012
    Erkek

    Hocam likit sürekli ihtiyacın olan şey. Ne kadar içtiğine bağlı olarak günde 1 veya 2 dolum yapıyorsun. Bu konuda yardımcı olabilirim. Ayrıca içinde likiti buharlaştırmaya yarayan coil bulunuyor. Bunu da ortalama ayda 1 kere değiştirmek gerekiyor tabi bu değişebilen atomizerde geçerli diğerinde değişiklik oluyor mu bilmiyorum. Fakat komple atomizer satın alabilirsin Türkiye'de satan kişiler var Facebookta gruplarda veya diğer sitelerde. Ayrıca Çin'den uygun fiyata alabilirsin fakat kargoyu beklemek lazım uzun bi süre o yüzden değişimden 1 ay kadar önce sipariş vermek lazım. Tabi kargonun gümrükte takılma ihtimali de var.


    Şafak 1152!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek

    Hocam şimdi 60 tl verince ne kadar gider bu bana? sigara + esigara olarak düşünüyorum.

    normalde 1 paket 1,5gün falan gidiyo.

    buna 60 tl verince extra bişey almadan kullanabilcem hemen dimi ?

     

    joe_black tarafından 21/Kas/16 21:31 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaniSokucu
    CaniSokucu's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mayıs/2012
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

     

    Hocam 49 lira nerdeymiş yahu :D bunu alınca yanına bir de likit almak gerekiyor sadece bu yeterli değil ama istersen yanında denemen için kendi likitlerimden ufak bir miktar gönderebilirim. Malesef elimde şu an bol miktarda likit yok ama yakın zamanda istediğiniz zaman bana ulaşabilirsin likit için yardımcı olurum sana. 1 paketi 1.5 günde bitiriyorsan muhtemelen günde 3 veya 4 ml likit tüketirsin. Tavsiyem e-sigaraya başladığında sigarayı tamamen bırakman yoksa ikisi aynı anda giderse sigaraya dönmen çok kolay olur. Ama aynı anda tüketirim diyorsan bu aleti günde bir doldurduğunu düşünürsek bir paket aşağı yukarı 4 gün gider. Fakat kendini tutmazsan yine aynı miktarda sigara içersen ve e-sigarayı bırakırsan daha çok içersin :) Bunu aldıktan sonra aylık 20-30 lira sigara ile kullanımda sigarasız kullanımda ise 50-60 lira harcaman olur. Sigaradan ettiğin kârdan bile az :) Buna 45 versen ben sana 2-3 gün tüketebileceğin likit gönderirim denemen için. Okey verirsen bana ulaşırsın ben sana istediğin miktarda likit gönderirim daha detaylı konuşuruz istersen. 

     

    CaniSokucu tarafından 21/Kas/16 21:47 tarihinde düzenlenmiştir

    Şafak 1152!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek

    benim amacım sigarayı bırakmak değil hocam :D

    hem merak edip denemek istediğimden hem de apartta kalıyorum. akşam içince sigarayı ne kadar havalandırsam da ahır gibi kokuyo içeri.

    evde içmek için. gündüz dışarda gene normal sigara içerim.

    ha baktım güzel komple elektronik içerim denemek lazım başta.

    ürünün adını google kopyaladım 2 ya da 3. site hocam.

    ha ürün gelir gelmez onu bilemem :D

    likit burada bulmam imkansız.

    alacağımda senden mi alıcam sen tedarik edebiliyon mu hacı ?

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaniSokucu
    CaniSokucu's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mayıs/2012
    Erkek

    Hocam istersen ben sana likit de sağlarım. Sadece evde içeceksen hem atomizer ömrü uzamış olur hem likit tüketimin azalmış olur yani maliyeti azalır. :D Diğer mesajda söylemeyi unutmuşum :D 45 lira bu cihaza versen, ben sana denemen için bir miktar likit ile beraber gönderirim seni birkaç gün idare eder. Daha sonra yaklaşık bir 30 lira kadar da likit maliyetin olur, yani ilk ay 75 diğer aylar 30 lira gibi bi maliyeti var. Ben yardımcı olurum her şekilde hocam merak etme.


    Şafak 1152!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek

    Hacı kusura bakma sorup duruyom da esigara forumlarına bakındım da pek bişey anlamadım. herkes bişey satma derdinde.

    bu atomizer coil nedir ki. aynı şey mi?

    sğrekli bitiyo ve değiştirmem mi gerekiyor.

    bi filmde görmüştüm seneler evvel. adam kalem pili takıyo paso içiyodu. sanırım ütopya o demi. sürekli likit falan bişiler bitiyo değiştiriyoz?

    şarja takcaz her gün falan heralde

     

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaniSokucu
    CaniSokucu's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mayıs/2012
    Erkek

    Yok hocam ne kusuru ben bildiğim kadarıyla elimden geldiğince yardımcı olurum.

    Atomizer denen şey aslında likiti buharlaştıran mekanizma. Cam, ağızlık(driptip), 510 konnektörü ve coilden meydana gelen kiminin e-sigara başlığı dediği şey. Coil ise atomizerin içindeki likitin buharlaşmasını sağlayan kısım, aslında dilimize çevirince tel olarak çevriliyor fakat terim olarak coil dediğimiz şeyin içinde kısaca rezistans teli ve pamuk/silika ip bulunuyor. Tel yüksek ısılarak çıkarak pamuğun veya silikanın içindeki likiti buharlaştırıyor ve içine çektiğin zaman buhar şeklindeki nikotin ve aromayı vücuduna alıyorsun. Aslında olay bu kadar basit.

    Yukarıdaki set halindeki yani pil ve atomizer birleşik olanların atomizerinde coili değiştirme özelliği yok genelde ayda bir içi boşaltılıp yıkanıp temizlenerek kurutulup ömrü bir miktar daha uzatılıyor. Alttaki fotoğrafta ise coili değiştirilebilir atomizeri parçalarına ayırdım soldaki parçanın içinde tel ve silika ip bulunuyor bu kısım değiştiriliyor. Daha yeni daha modern cihazlarda ise yaklaşık serçe parmağının ucu büyüklüğünde coiller kullanılıyor. Her markanın kendine özel coilleri var bunları değiştirerek kullanıyorsun.

    Şarj olayına gelecek olursak evet her gün şarj etmelisin yalnız sen sadece akşamları kullanırsan bu cihazın pili 2-3 gün kullanılabilir. Yeni cihazlarda ise bazılarında böyle kendiliğinden bataryalı olabiliyor ya da içine kalem pile benzer piller takılarak kullanılıyor. Kullanıma göre değişir tabi ama kimi insanlar yanlarında pil taşıyorlar buharsız kalmamak için. Kalem pili tak iç babam iç yok yani anlayacağın. :)

    Likit de dediğin gibi bitiyor ve doldurmak gerekiyor fakat bu da kullanım sıklığına göre değişir ben mesela bazen 2 günde bir bazen her gün değiştiriyorum ama bir kaç farklı aromalı likitim var genelde aromalardan sıkılmamak için günde 2-3 kere farklı aromalı likit dolduruyorum.

    Aslında göründüğü kadar komplike değil. Bunla başladım zaten likit döküp şarja takmaktan başka yapılacak bi şey de yoktu çok basit kullanımı bi de bulabildiğim en ucuz cihazdı :D gerisi zaten iplik söküğü gibi geliyor ne neymiş öğreniyorsun.


    Şafak 1152!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Şubat/2014
    Erkek

    Bende de joyetech evic vtwo with cubis pro 5000 mah var aldım da 10 gün falan kullandım. İsteyen olursa 300 tlye kargolayabilirim yaninda 0.5 ve 1 ohmluk birkac kez kullanilmis coil de var.

    Ayrica isteyene toptank mini ve naitulus atomizer ikisini 150 tlden gonderebilirim toptankin 0.2 ve 0.5 lik iki tane hazir coili ve rbasi mevcut. diger atomizer klon şeklinde sadece sigara icimine uygun rba seklinde hazir coile uygun degil. bu iki atomizeri 150 tlye kargolarim.

    Likit olarak da elimde sapphire premiumun tütün aromali ve elmali likitleri var onlari da 20 tlden gönderirim. 

    İsteyen mesaj atsın

Toplam Hit: 1993 Toplam Mesaj: 14
e-sigara sigara bırakma yolları sigara buhar