Satılık Elektro...
-
Acil Satılık Elektro Gitar...
Cort X-2
Tel uzunluğu: 25 1/2"
Bağlantı: Vidalanmış
Sap: Akçaağaç
Gövde: Ihlamur ağacı
Üst eşik: Siyah Grafit
Klavye-Tuşe: Gül ağacı
Manyetikler:
Sap-Powersound humbucker
Köprü-Powersound humbucker
Akort mekanizması: Krom
Köprü mekanizması: Full-Action (Krom)
Kontrol düğmeleri: PB tip (Krom)
1vol-1ton-3 yollu kontrol anahtarı
Perdeler: Jumbo stil (2.9mm x 1.3mm)
Perde sayısı: 24
Klavye genişliği: 1F:21F=43mm:56mm
Klavye eğrilik yarıçapı: 15 3/4"
Sap derinliği: 1F:12F=19mm:21mm
Pozisyon işaretleri: Beyaz noktalarGitar Son Derece Sağlıklıdır. Sadece Baş Parmağın Yarısından Küçük Bir Boya Kalkması Var...Çok Uygun Fiyata.... Kargo Benden 250 TL...Pazarlık Yapılır....Kısaca satma olayınıda anlatayım ; eski sevgilim bir kızın gitarını almış dıvara sürtmüş bahsettiğim yerdeki küçük boya kalkması var, kızda bi yayagra yaptı yok gitarımı isterim bi tane al bana filan.. bende dayanamadım kapa çeneni alıcaz sana bi gitar dedim... şimdi bu gitarı satıp üstüne para koyaraktan Aynı gitarı alıcaz... Bu gitar benim değil yani zedelenen gitar bende aldım gitarı yeni gitar almak için... -
Gitar Son Derece Sağlıklıdır. Sadece Baş Parmağın Yarısından Küçük Bir Boya Kalkması Var...Çok Uygun Fiyata.... Kargo Dahil Fiyatı 250 TL...Pazarlık Yapılır....Kısaca satma olayınıda anlatayım ; eski sevgilim bir kızın gitarını almış dıvara sürtmüş bahsettiğim yerdeki küçük boyakalkması var, kızda bi yayagra yaptı yok gitarımı isterim bi tane al bana filan.. bende dayanamadım kapa çeneni alıcaz sana bi gitar dedim... şimdi bu gitarı satıp üstüne para koyaraktan Aynı gitarı alıcaz... Bu gitar benim değil yani zedelenen
-
Cort X-6 400 lira benden de... tertemiz ilgilenene gösteririm...
kusura bakma arkadas senin topigi biraz p.ç ettik ama hem uplanmış olur :) kolay gelsin
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------Cort X-6 400 lira benden de... tertemiz ilgilenene gösteririm...
kusura bakma arkadas senin topigi biraz p.ç ettik ama hem uplanmış olur :) kolay gelsin
-----------------------------canın sağolsun hoca :D ama bizimkinin çok aciliyeti var :D
-
Up ozaman.. :) bir ara yagiztektas adli müridin çok istediği bir gitardı. bir konuş istersen?
-
Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------
Up ozaman.. :) bir ara yagiztektas adli müridin çok istediği bir gitardı. bir konuş istersen?
-----------------------------pm attım hocam sağol... durum çok krtik satmam lazım... :)
-
Hocam gitarın ilk el satış fiyatı zaten 220 dolar.200 lira eder etmez oda bahsettiğin hasara bağlı olarak düşer.
-
Gitarın Sıfır Fiyatı Piyasada 400 - 420 Lira Arasında Değişmektedir.
Kargosu Dahil Türkiyenin Her Yerine 250 Liraya Gönderilicek.
Kargoyu Ben Öderim veya Ben İstediğim şekilde gönder denirse fiyatta kargo indirimi olucaktır.
Belirttiğim Gibi Ciddi Alıcılılarla pazarlık yaparım.
Gitarın 2.el ortalama fiyatı ise 250 - 300 lira arasında değişmektedir. 270lira civarı yoğunluktadır.
Baş parmak tınrağı büyüklüğünde bir boya kalkmasıdır hasar.
Kargosuz Gönderi Fiyatı 230 Liradır...
-
Hasarı görebilmemizin bi mahzuru varmı?
366,40 TL zaten 0 piyasadaki ,250lira 2.el biraz pahalı değilmi :P
-
su aralar param yok ama alabilirim zannetmiyorum yinede alacak biri icin bir iki resim atarsan fena olmaz ;)
Ürün Adı : Cort X2 Marka : Cort Fiyat : 208,47 USD + KDV Kdv Dahil : 382,41 TL Havale : 363,29 TL (%5 havale indirimi) Renk Seçenekleri : KırmızıMaviSiyah -
ya hiçbirşey anlamıyorsunuz ya da anlamak istemiyorsunuz...
Kargosunu ben ödemezsem Fiyat 230 Lira Olur, Pazarlık Hala Yapılır... 200 - 230 lira arasıda bu gitar için çok çok iyi bir fiyat !
Resimleri ekliycem bugün