Satılık Film Database
-
arkadaşlar www.sinemapenceresi.com sitesinin database ini satıyorum biraz ayrıntılı bilgi verim
Filmlerin sayisi: 201768
Sanatçi sayisi: 573883
Resimi olan sanatçi sayisi: 93464
Sanatci galerisindeki resim sayisi: 66486
Galerisi olan sanatçi sayisi: 1136
içerisinde fragmanlar var (izlesene.com)
Yorumlar var (2732 tane)digerlerini siteye girerek görebilirsiniz
database için
ÜCRET:175 TL
Tahribat Ücreti:125TL
yasal olması açısından izleme koymadık dikkat etmeyenler için belirtelim sonradan başımız agrımasın :)
Satış Nasıl Olucak?
istanbul içi elden teslim edicem. istanbul dışı usb ile gönderim yapıcam usb ücreti bana aittir. ama kargo size aittir.
daha ayrıntılı konuşmak için isteyen olursa pm atsin telefon numaramı verebilirim.
sitenin tamamını satma gibi bi düşünce var ama tam belli degil 1.500TL gibi bi deger düşünüyoruz pm atarsanız daha sonradan dönüş yapabilirim :)
-
sadece databaseyi almak isteyenler için daha ayrıntılı bilgi verim
DB TÜRÜ: MYSQL
İÇERİK: Title (Film Adı) ,Original Title(Orjinal İsmi),Konu, Oyuncular, Yonetmen, Yılı ,VizyonTarihi ,Sure ,Tur, Ulke, Senaryo, Roller, Puan, PuanVeren ,Resim,RTUK İkonları, Fragman
Sanatcı Verilerinin İçerikleri: Ad Soyad, Ülke, Doğum Tarihi, Biyografi, Resim, Puan, PuanVeren, Sanatçının aldıgı ödüller ve Filmler, Sanatcı galerisi
Alt Yapı: MySql ile uyumlu her türlü altyapıda çalışabilir.Afiş ve resimlerde database ile birlitek verilmektedir.
botuda satışa sunuyoruz fiyatları tekrar düzenli ekliyim
database için
ÜCRET:175 TL
Tahribat Ücreti:125TLDatabase+BOT FİYATI TAHRİBAT ÜCRETİ:500 TL
site satışıda onaylanmıştır
her şey dahil ücret:1.500TL
sitenin özellikleri:
Vizyondakiler, Yakındaki Filmler, Haftanın filmleri database den otomatik olarak geliyor. Tarihe göre kendisi güncelleniyor. Haberler modülünden girilen haberler ana sayfada gözüküyor ve haberler kısmına ekleniyor. Haftanın filmi seçilebiliyor ve bu ana sayfada haber bandının sagında gozukuyor konusu ile. Öne çıkan haber bu kısmın altında gozukuyor.
Arşiv Sayfası: http://sinemapenceresi.com/arsiv/201/tum/P/1
Tarihe, türe gore listeleme yapıp Puana, Tarihe ve A-Z Göre sıralama özelliği.
Filmlerin kısa bilgileri ve puanı bar şeklinde gösteriliyor.İGF 300 (İzlenmesi Gereken Filmler) Listesi: http://sinemapenceresi.com/en-iyiler/1
Sıralama özel algoritma ile belirleniyor.Replikler: http://sinemapenceresi.com/replikler/1
Replikler modül sayesinde siteye eklenerek listeleme ve Facebook tarzında gosterim ile adres satırının dinamik olarak değişmesi dahil detaylı bir konseptte gösterim.
Gösterim sayısı, Yorumlar, Sosyal Ağ'da Paylaş
Rastgele Film: http://sinemapenceresi.com/rastgeleKullanıcının seçtiği kriterlere göre dinamik olarak sonuç getiren sayfa
Facebook ile Bağlan Özelliği.
Filmlere dinamik olarak yorum yazma.
Özel listeler yaratıp listelere dinamik olarak film ekleme.
Özel profil sayfaları, Site içi özel mesajlaşma, Arkadaş olarak ekleme, Arkadaşı engelleme
databaseden görüntü
logas tarafından 26/Şub/13 22:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Güzel bir satış.
Ama bilgilendirme çok eksik.
Db türü ne ? içeriği ne ? alt yapı ne ? uyumlu olduğu herhangi bir alt yapı sistemi varmı ? vs.. vs..
-
Hocam bu DB'yi alan tam olarak nasıl kullanacak?
-
ErotikPanda bunu yazdı
Güzel bir satış.
Ama bilgilendirme çok eksik.
Db türü ne ? içeriği ne ? alt yapı ne ? uyumlu olduğu herhangi bir alt yapı sistemi varmı ? vs.. vs..
DB TÜRÜ: MYSQL
İÇERİK: Title (Film Adı) ,Original Title (Orjinal İsmi) ,Konu, Oyuncular, Yonetmen, Yılı ,VizyonTarihi ,Sure ,Tur, Ulke, Senaryo, Roller, Puan, PuanVeren ,Resim,RTUK İkonları, FragmanSanatcı Verilerinin İçerikleri: Ad Soyad, Ülke, Doğum Tarihi, Biyografi, Resim, Puan, PuanVerenSanatcı galerisi
logas tarafından 25/Şub/13 19:39 tarihinde düzenlenmiştir
Alt Yapı: MySql ile uyumlu her türlü altyapıda çalışabilir. -
mahzal bunu yazdı
Hocam bu DB'yi alan tam olarak nasıl kullanacak?
bu db yi alan sitede gördügün film,resim,bilgi vb herşeyi kendi web sitesine koyabilecek işten biraz anlayan biri bunu aktarabilir sanırım :)
-
hocam örnek birer satır veri paylaşırmısın. sadece 2 tablodan mı oluşuyor db ? ilişkiler falan ?
bi projem var. çok güzel db fakat şuanda alıcak gücüm yok. ilerde almayı düşünüyorum alan olmazsa. yada 2. satışı yaparsan.
edit: birde db yi aldık diyelim, afiş resimler falan ne olacak ? beraberinde veriyorsundur her halde.
Castaway tarafından 25/Şub/13 20:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Yahoo bunu yazdı
hocam örnek birer satır veri paylaşırmısın. sadece 2 tablodan mı oluşuyor db ? ilişkiler falan ?
bi projem var. çok güzel db fakat şuanda alıcak gücüm yok. ilerde almayı düşünüyorum alan olmazsa. yada 2. satışı yaparsan.
edit: birde db yi aldık diyelim, afiş resimler falan ne olacak ? beraberinde veriyorsundur her halde.
hocam database 29 tablodan oluşmaktadır. Afiş resimleri png formatında bizde mevcut. Ayrıca linkler de database de duruyor. İstediğiniz şekilde alabilirsin hocam bide görüntü verim :)
-
hocam hayırlı satışlar 1 ay önce olsa gözüm kapalı alırdım ama kaynak buldum 100 liraya sadece afişler ve isimleri aldım sendeki film sayısıda ayrıntıda iyi hocam ücrette makul film sitesi düşünenler kaçırmasın :)
-
oyuncular, yönetmenler, türler ayrı tablolardan oluşsaydı keşke. ilişkilendirilmiş olsaydı
-
konu hem up olsun hemde daha satılmadıgını haber verim
ilgilenenler merak ettiginiz ne varsa sorabilirsiniz :)