Satılık Flash Action Script3 Videoları - Türkçe Anlatım
-
Arkadaşlar eğitim videolarım var yaklaşık 45-50 tane, olmasada 40 çıkar hani :)
Flash action script 3 ü temel seviyeden anlatan ve içersinde kullanacağınız elementlerin kaynak dosyalarınında bulunduğu bir paketim var :) Karton kutu :D dışıda jelatinli kalpli malpli :)
İçerisinde bir çok şey yapma dersleri var. Flash formmail, dönen top(fesupanallah:D) oynayan icatlar, vs her türlü şey var işte arkadaşlar.
Yani kısaca burada direk sizi işleme sokuyor. İcraata yani. Weble alakalı dersler var. öyle bu tuşu bu işe yara o bunu yapar saçma sapan ilkokul gibi değil. Mesela sahnede geçiş efekti yada blur nasıl verilir vs vs.
Bunları satmak istiyorum; çünkü yeni versiyonda yeni videolar çektim :D bunlar geçen dönemki kullandığım videolar.
Videolar %100 kendi imalatımdır, tek kaçak tarafı capture programı crakli o kadar :) kendi sesim, kendi masaüstüm, kendi çekimim kendi hareketlerim hepsi hepsi hepsi hepsi benim.
Fiyat anlaşır konuşuruz. Flash action script 3 öğrenecekler için çok yararlı kaynak. Demedi demeyin
-
bi görüşelim hocam..
-
ne kadar istiyosun dostum ?
-
video başı 5 lira hocam. Ama videolar tam ders bir tanesi. Örnek veriyorum xml destekli bir fotograf galerisi scripti yapmayı anlatıyorum. Yani bu 5 lira. Yada bir formmail, iletişim kısmı dersi. böyle böyle hocam...
-
sen kısa yoldan zengin olmaya falanmı çalışıyon..:S burası e-ticaret sitesimi olm. babanın hayrına paylaşacaksan paylaş paylaşmayacaksan başka kapıya.
-
sen çek toplam 6-7 saatlik videoları sen babanın hayrına dağıt o zaman. Ayrıca, ayrıca git bakalım bir böyle eğitim videoları satan bi yere bu videoyu sana kaçtan verecek? benim o yukardai dediklerim özel videolar. Bir işi sana başından sonuna kadar anlatıyor. Yani hiç bi skim anlamayan adama bile flash iş yaptırıyor.
Hadi senden bekliyorum anlat sen ver babanın hayrına, bunu sen yapamıyosan sen başka kapıya git.
-
action script bilsem zaten yaparım merak etme. ayrıca senin videoların ne gibi özelliği var onu anlamadım piyasada 60-70 milyona 40 derslik türkçe eğitim setleri mevcut neden senden alsın millet onu anlamıyorum.
-
benimkisi tam olarak bir eğitim seti değil. Benim videolarımda bir işi yapmasını gösteriyor.ç Teorik olarak değil, uygulamalı. Bunun yanında her işin, metaryelinide veriyorum. Yani .fla dosyalarını. Kısaca bir adam siteye flash ileitşim bölümü yapcak, bunun nasıl anlatıldığı değil, nasıl yapıldığını benim videolarımdan öğrenebilir. Ve kaynak kodlarınıda ayrıca fla olarak veriyorum. Takıldığı yerde videoda açar ordan yapar.
-
tamam sensin
-
CEO bunu yazdı:
-----------------------------
sen kısa yoldan zengin olmaya falanmı çalışıyon..:S burası e-ticaret sitesimi olm. babanın hayrına paylaşacaksan paylaş paylaşmayacaksan başka kapıya.
-----------------------------İş Güç....
Satılık Flash Action Script3 Videoları - Türkçe Anlatım
isterse tanesini bin liraya satar hiç bir şey de diyemezsin !
-
BURAK_X
kanka mesleğin ne senin merak ettimde.:)