Satılık Galaxy S4 Mavi
-
Çift hatlı telefona geçeceğimden satıyorum. Takas vardır elinizde çift hatlı telefon varsa.
- Cihazın donanımsal olarak hiçbir problemi yoktur.
- Kozmetik olarak ekranda bir tane bile çizim ekran koruyucuyla kullanıldı. Ancak samsunglarda kronik olan yandaki soyulmalar çok miktarda vardır. Spigen Slim Armor ile göndereceğim ürünü bunlar gözükmüyor bile kılıfla kullanıldığında. Sol alt kısımda çok ufak bir iz var onuda yazayım.
Ayrıca yanında slim armorla gelen bir ekran koruyucu daha vereceğim.
- Bataryası orjinal değildir. Şarj durumu beni 8 9 saat götürüyor 3g sürekli açık şekilde. Yalnız değişirseniz daha sağlıklı olur. Donanımhaberde 20-40 lira arasında orjinal batarya bulmak mümkün.
- Arka kapaktaki samsung yazısında m harfi düştü nasıl düştüyse artık.
Telefonun çalışmasında vs herhangi bir sorunu yoktur. Kullanıcıya gidecek bir cihazdır. Fiyatı eksileri düşünerek elimden geldiğince uygun tutuyorum.
Kutusu kutu içeriği vardır. Kulaklık şarj aleti data kablosu vs ile birlikte gönderilecek.
Fiyat: 600 TL
Sanalpazar, sahibinden imkanıda var.
-
cihaz yurtiçimi hocam.
-
Yurtiçi golddan alınma hocam. Bir öğrenciden aldım burda faturası mevcut değil. Aldığımda garantisi vardı belki hala devam ediyordur ama emin değilim yada nasıl garantiye sokulur faturasız bilmiyorum
-
Bu arada Galaxy S4'lere Android Lolipop güncellemesi geldi.
-
Bilmiyordum hocam güncelleme sağlıklıysa güncelleyeyim bende :) hata sorun vs yokmuş değil mi?
-
Bilmiyorum S4 kullanmıyorum. Ayrıca mavi olduğuna emin misin ? Bana gri gibi gözüktü telefon.
-
Birşey mavisi diyorlardı hocam buna samsungun klasik mavisi işte :)
-
Easx bunu yazdı
Birşey mavisi diyorlardı hocam buna samsungun klasik mavisi işte :)
Sıçtın Mavisi.
-
Mavi diye geçiyor hocam :)
-
Saka Yapmıyorum. Safak atarken gecenin Karanlığı ile Güneş'in ışığı birleşince gokyuzunun büründüğü renk. Bazıları Parliament maviside der. Google görsellerden bakabilirsin.
-
Çakıl mavisi hocam :D anca aklıma geldi