Satılık Hddler
-
hocalar selamlar
elımde ide
320 gb western digital 80 tl
120 gb seagate 30 tl
160 gb maxtor 45 tl
500 gb western digital 100tl
hdd ler mevcuttur ole duruyorlar sıfır gıbıler bad sektor vs yoktur gayet saglam durucagına en azından degerlenmıs olur dusuncesıyle satmaya karar verdım istanbul anadolu yakası elden teslım edılebılır
-
ihtiyacım var diye girdim ama 500gb harici disk 120 lirayken neden ide diske 100 lira vereyim şimdi ölücü diyeceksin ama öyle yani :)
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------ihtiyacım var diye girdim ama 500gb harici disk 120 lirayken neden ide diske 100 lira vereyim şimdi ölücü diyeceksin ama öyle yani :)
-----------------------------satıldı hocam 500luk bu arada .d ama sole bısey ılla ben sana bılgısayarına al tak demıyorumkı dvr kayıt cıhazları olur eskı kasalar felan fılan hocam sımdı baltalamayalım konuyu :D:d
-
bende de harici kutu var ona takarım diye düşündüm.
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------bende de harici kutu var ona takarım diye düşündüm.
-----------------------------bak ılla da kasaya takmana gerek yokmuş :D satayım hocam ne ıstersın :D
-
yok hocam yaa hakaten bahalı :D kâr amacı gütmeyen bir sosyal proje üzerinde çalışıyorum ve çok fazla veri üretimi oluyor bunları depolamam gerekiyor e haliyle hdd lâzım e birde bunları ileride kasaya takacağım falan :) çok uzun da kullanamam testlerden sonra ssd disklere geçeceğim külli müsrifün haram anlayacağın :D
-
tamam hocam dogru dıyosun ısraf yapmıyoruz .d ıhtıyacın varsa kafana gore bı fıyat ver bakalım banada uyarsa anlasırız belkı .d
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------ihtiyacım var diye girdim ama 500gb harici disk 120 lirayken neden ide diske 100 lira vereyim şimdi ölücü diyeceksin ama öyle yani :)
-----------------------------geçen gün 500 gb western e 195 tl fiyat çektiler sıfırına
-
goldfinger bunu yazdı:
-----------------------------yawuz bunu yazdı:
-----------------------------geçen gün 500 gb western e 195 tl fiyat çektiler sıfırına
-----------------------------ide mi sata2 mi 3 mü ?
-
bende vatan bilgisayarın yalancısıyım
bunu gördüm ondan dedim öyle. Baltayı vurduk keresteyi indirdik yahu :) Kusura bakma konuyu açan mürid :D
-
hocam senin dediğin sata hdd. onlar ucuz. ide disk bulamadığın için pahalıdır. orada konu karışmasın.
Hayırlı satışlar kardeşim.