Satılık HTC P4350 . [Satıldı]
-
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-htc-sorunsuz-htc-p4350-yuzeysel-cizikler-haricinde-hicbir-sorunu-y-37057499/detay
Tahribat Müritlerine bişeyler yaparız . Mesaj atın konuya atılan mesajlara bakamayabilirim.
-
pahalı lan :d
-
yok be mustafa. Biraz daha inerim tbt den alan olursa ama normal fiyat.
-
yok la ıyı fıyat normalde 200den assagıya ınen gormedım ben soyleseydın keske 1 ay once alırdım hemen ama artık forza toshıba g900 :D
-
Güle güle kullan aga :) Wireless çökertmece yapacaktın sen onla aynen devam :))
-
sale.
-
ne yapabilirsin düşünebilirim ancak sahibindenden kredi kartı ile satın alırım tabiki :) cash para yok
-
sRcN bunu yazdı:
-----------------------------
ne yapabilirsin düşünebilirim ancak sahibindenden kredi kartı ile satın alırım tabiki :) cash para yok
-----------------------------hocam ancak nakit satabilirim çünkü , bende alacağım telefona nakit para vericem. malesef.
-
harbi 1 ay önce nerdeydin sen ya. tam benlikmiş telefon . samsung g600 le takas ediyor musun :)
-
raul bunu yazdı:
-----------------------------
harbi 1 ay önce nerdeydin sen ya. tam benlikmiş telefon . samsung g600 le takas ediyor musun :)
-----------------------------hocam ben bu telefondan memnunum da otobüste mesaj yazarken falan tel el yazmak zorunda kalıyorum htc ' nin vox modelli bir telefonu var onu almayı düşünüyorum o da bunun aynısı sayılır ama ön panelde tuş var. takas düşünmüyorum ancak fiyatta tbt ye özel hafif bi düşüş yapabilirim.
-
sale.