Satılık İ Phone 4G / 32Gb
-
Konuyu dün açmıştım fakat bi yanlışlık sonucu kaldırılmış,sorun olmadıgımı yeniden açabılcegımı soyledıler..Ayrıca 2 adet daha gelecek haftasonuna. Toplamda 3 adet vardır..Sürüm : 4.1Pasaport kayıtsızSim kilitliEylülün 2. haftası Denver'daki Cherry Creek Apple Store dan alınmıştır.1 yıl uluslararası garantisi vardır.Anlaşıması sonucu ist içi uygun yerlerden elden de teslim edilebilir.Fiyat = 1550 TL Tahribat müridlerine çok az bi ikram olabilir, ama az.
-
konuyu balatalamak gibi olmasın simkilitli 1 yıl garantili ve kayıtsız tele 200 daha ekleyip almak isteyen olabilir belki - Apple iPhone 4 16 GB 2yıl Garantili Süper Hızlı Gönderi (STOKTAN TESLİM) Hızlı Gönderi 2 yıl Garantili Süper Hızlı Gönderi Fiyatı : 1.595,00 TL+ KDV Kdv Dahil : 1.882,10 TL Tek Çekim : 1.863,28 TL Havale İle : 1.844,46 TL
-
1150 Lira vereyim kayitsiz oldugu icin beyaz ise birde
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
konuyu balatalamak gibi olmasın simkilitli 1 yıl garantili ve kayıtsız tele 200 daha ekleyip almak isteyen olabilir belki - Apple iPhone 4 16 GB 2yıl Garantili Süper Hızlı Gönderi (STOKTAN TESLİM) Hızlı Gönderi 2 yıl Garantili Süper Hızlı Gönderi Fiyatı : 1.595,00 TL+ KDV Kdv Dahil : 1.882,10 TL Tek Çekim : 1.863,28 TL Havale İle : 1.844,46 TL
-----------------------------o 16gb hocam 16 ile 32 arasında fiyat farkı daha cok yani senin dediğin 350 liralık fark 600 ü bulur isteyen onu da tercih edebilir bişey diyemem :)
Martech bunu yazdı:
1150 Lira vereyim kayitsiz oldugu icin beyaz ise birde
-----------------------------O fiyata bulabilirsen o kadar spesifik bi ürün bana da söylermisin?
-
Fiyat 1400 TL olmuştur. Bilgilerinize..
-
fiyat güzelde nakit yok anasını satim
-
Konu hala gunceldir
-
erick bunu yazdı:
Konu hala gunceldir
-----------------------------kredi kartı falan çekebileceğin bir yer var mı? mail order yöntemiyle? taksit yapar mısınız?
-
şu kayıt olayı olayı kötü ya, yoksa bir boka yaramıyor
-
Kayıt olayyı o kadar problem değil haçtan gelen abi abla akrabalarınkinede kaydettirirsin yda kırdırırsın
-
erick bunu yazdı:
Kayıt olayyı o kadar problem değil haçtan gelen abi abla akrabalarınkinede kaydettirirsin yda kırdırırsın
-----------------------------Haç değil, Hac.