Satılık İntel İ7 Ve İ5 İşlemci
-
Arkadaşlar telefoncuda çalışıyorum işyeri sahibinin abisi 3 adet i7 4790 3.60 ve 2 adet i5 4460 3.20 göndermiştir kutusu ve fanı yoktur sadece işlemciler vardır. İşemciler sıfırdır.
i7 : 699
i5 : 450 TL dir sanalpazarda % 5 komisyon ile 9 taksit.http://www.sanalpazar.com/Intel-Core-I7-4790-Soket-1150-3.6ghz-Sok-Fiyat__isp34559477
-
hocam, baltalamak gibi olmasın ama,
kutu yok, fan yok, fatura yok, 700 lira istiyorsun. garantiyi nasıl sağlıcaksın?
vatanda aynı işlemci, 850 lira. fiyat bana biraz fazla gibi geldi.
http://www.vatanbilgisayar.com/core-i7-4790-soket-1150-36ghz-8mb-cache-22nm-islemci.html
yinede hayırlı satışlar.
tekrar dediğim gibi, kusurabakma.
-
2 yıl garantili bozulursa birebir değiştirilecek fanı zaten 15-20 tl falandır. yine 854 tl vermekten iyidir vatanbiligisayar da.
-
650 TL olurmu ?
-
Yukarı.
-
Fatura kesicek mi? Donanimhabere ilan ac .
-
Hayır hocam fatura kesilmeyecek i7 çok fiyatı çok uygun ama normalde 850 tl.
-
degistirilir demissinde garantiyi kim veriyor sen kafana goremi veriyorsun fiyat uygunda kutu yok fan yok fatura nerede ? adam gibi cvp bari yazin bisi satarken esnaf agziyla konu acmayin surada
-
Hocam işlemciler yurt dışından abisinden geldi kutusuz ve fansz halde eğer işlemciler bozulursa birebir sıfırı ile değişilecek adam kendisi garanti veriyor zaten bozuldugu zaman paketle gönder yenisi ile değiştirecek.
JuMaN tarafından 21/Kas/14 11:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Dostum sacmaladiginin farkinda misin?
Sundugun sartlara gore 700tl riske edilecek bir para degil. Senin patronuna kim guvensin? Fatura yok, resmi evrak yok. Sen kendin guvenip alir misin ki bu millet alsin hemde 700tl. Donanimhabere ac konu yaz bunlari millet kiciyla guler. Nelerle karsilasiyor millet.
Orada senelerin elemanlari var yuzlerce referansi var o tarz adamlar anca guven kazanip satis yapar seni ve patronunu kim taniyor ki inanip alsin.
Yazmicaktim bisey de cok normalmis bide bastira bastira soyluyosun fatura yok patron soz verdi gibisinden bende soylemeden edemedim.
Son olarak tavsiyem islemcileri garantisiz olarak daha uygun fiyata satmaniz. Senin fiyatlarinda tanimadigin adama satamazsin. Kapali kutu faturali urun alip senin sattigin fiyata nakiye ceviriyo millet anca. Zaten telefon gibi kolay satilan seyler degil. Ver patronuna okusun bu yazdiklarimi :)
-
Doğubank gibi olmuş.
- Abi garanti ?
- Bozulursa bana getir garanti benim.