Satılık İnternet Cafe Eskişeir
-
Vay arkadaş bu mekan seninmiydi ya :| Hayırlı satışlar olsun.
-
hacı orası başka bişey olmuştu en son ?
Edit : Pardon diğer campüs netle karıştırdım
-
Hocu switch ler yçnetilebil switch mi? VLAN özelliği varmıdır.
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------hacı orası başka bişey olmuştu en son ?
Edit : Pardon diğer campüs netle karıştırdım
-----------------------------orasını tasımıstık zaten aynı mekan gene kardesım
-
By-alper bunu yazdı:
-----------------------------Hocu switch ler yçnetilebil switch mi? VLAN özelliği varmıdır.
-----------------------------hayır normal 10/100/1000 lik switchler vlan özelllikleri yok
-
yazicilar kira mi yoksa satin alindimi yazicilari eklemen gerksiz xerox hp canon ucresiz yazici veriyor kira olarka sayfa basi 0.05 krs siyah 0.30 renkliyi
-
HeyQirs bunu yazdı:
-----------------------------yazicilar kira mi yoksa satin alindimi yazicilari eklemen gerksiz xerox hp canon ucresiz yazici veriyor kira olarka sayfa basi 0.05 krs siyah 0.30 renkliyi
-----------------------------biz büroda fotokopiyi 0,50 Krş a çekiyoruz :) siyah beyaz :)
-
HeyQirs bunu yazdı:
-----------------------------yazicilar kira mi yoksa satin alindimi yazicilari eklemen gerksiz xerox hp canon ucresiz yazici veriyor kira olarka sayfa basi 0.05 krs siyah 0.30 renkliyi
-----------------------------yazıcılar kıra degıl kendı malımızdır satın aldık ayrıyetten tonerlerı fln hepsı dolu ve yedeklerı mevcuttur yenıd degıstı bakımları fln yenı yapıldı drum unıtelerı fln sıfır takıldı
-
fazla ucuz değilmi hocam ?
-
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------fazla ucuz değilmi hocam ?
-----------------------------ilgilenemiyorum dukkanlaucuz pahalı cıkartmam lazım elımden bır an once