Satılık İphone 3G 8Gb
-
Arkadaşlar merhaba,iphone 3g cihazımı satıyorum fiyat 400 tl'dir ve sondur bu cihaza göre hem alıcı hemde satıcı için makul bir fiyat olduğunu düşünüyorum,yazılımsan-donanımsal hiçbir sorunu yoktur,arkası kullanımdan dolayı çok temiz değildir,camındada belli olmayan bi iki çizik vardır şarj cihazı ve orj. kulaklığını artı olarakta bir adet siyah kılıfını veriyor olacağım fiyat son,düşünen arkadaşlar istanbul içinde elden kontrol edebilirler
-
elimde nakit olsa hiç düşünmeden alabilirdim alacak kişi çok şanslı olacak kanımca :) fiyat çok iyi
-
dreampark87 bunu yazdı:
-----------------------------elimde nakit olsa hiç düşünmeden alabilirdim alacak kişi çok şanslı olacak kanımca :) fiyat çok iyi
-----------------------------eyvallah hocam 4s alıcam bende , en kısa süre içersinde elimden çıkarmam lazım velhasıl :)
-
hocam bir kaç resim eklesen
-
hocam ne yazık ki evimde iphone dan başka foto çekecek hiçbi cihaz yok :) arkasında az çizikler olan siyah bi iphone 3g hayal edin siz en iyisi şklfgjfkhjfd :D şaka bi yana ilk fırsatta ekleyeceğim fotoları
-
fiyat güzel. hayırlı satışlar.
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------hocam ne yazık ki evimde iphone dan başka foto çekecek hiçbi cihaz yok :) arkasında az çizikler olan siyah bi iphone 3g hayal edin siz en iyisi şklfgjfkhjfd :D şaka bi yana ilk fırsatta ekleyeceğim fotoları
-----------------------------Tek telefonla cihazın kendi resmini çekemediğini görünce aklıma eski bir çocuk belgeselindeki aynalarla yapılan bi kaç icat geldi. 2 ayna bu işi çözerdi. Hayırlı satışlar.
-
gecen hafta aynı telefonu arkadaştan 250 liraya aldım. 1 haftadır kullanıyorum. gayet de memnunum
aynı fiyata verirsen seninkini de hemen alırım.
-
mizahi bunu yazdı:
-----------------------------gecen hafta aynı telefonu arkadaştan 250 liraya aldım. 1 haftadır kullanıyorum. gayet de memnunum
-----------------------------sen arkadaşınınkini kullanmaya devam et MİZAHİ kardeş.
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------mizahi bunu yazdı:
-----------------------------gecen hafta aynı telefonu arkadaştan 250 liraya aldım. 1 haftadır kullanıyorum. gayet de memnunum
-----------------------------sen arkadaşınınkini kullanmaya devam et MİZAHİ kardeş.
-----------------------------
Gece gece ne güldüm ya , eksik olma lemuria kardeşim :D -
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------hocam ne yazık ki evimde iphone dan başka foto çekecek hiçbi cihaz yok :) arkasında az çizikler olan siyah bi iphone 3g hayal edin siz en iyisi şklfgjfkhjfd :D şaka bi yana ilk fırsatta ekleyeceğim fotoları
-----------------------------Hocam kapağı çıkarıp çeksen fotografı :D