Satılık Iphone (5S Veya 5C)
-
Merhaba ;
5C 16 GB Hatasız cihazı babam kullandı,mavi renkte.Kozmetik hiç bir sorunu yok.Kutusu mevcut,faturasi mevcut.Kulaklikla verecegiz.Fiyat 800 + Spigen kap ile birlikte veriyoruz.0 gibi cihaz desem yeridir.Almanya'dan alınma,annemin pasaportuna işli.Belgeleri falan var.

5S 32 GB 1150 lira. Ekranda görünen su izleri,ön kamera çalışmıyor.Onun harici sorunsuz,kozmetik olarak kusursuz cihaz.arkası bile filmli olarak spigen tough armor içinde kullanıldı.kap ile birlikte verilecek.kutusu duruyor,avea'dan alınma.

ehveniser tarafından 13/Kas/15 13:41 tarihinde düzenlenmiştir
Bu iki cihazdan birini satmayı düşünüyoruz.İkisi için de tahmini fiyat verebilecek bilgim yok,hele 5S için hiç bir fikrim yok.Ölü fiyata 5S satılacağına 5C satılsın düşüncesindeyiz.
Samimi şekilde şu parayı eder diyecek biri varsa fiyatlarını saptayalım,burda da ilgilenen arkadaşlar varsa cihazlarımızı satmış olalım. -
hocam bi fiyat belirle ben almayı düşünürümaklımda var zaten
-
ön kamerayı 100 liraya nerde değiştiriyorlar ?
-
5c ye ne kadar istiyorsun?
-
expert bunu yazdı
5c ye ne kadar istiyorsun?
-
http://www.fotoparca.com/urun/iphone-5-on-arka-kamera-degisimi
On kamera degisimi bu sitede yaziyor.
İki cihazin da ederi hakkinda bilgim yok.
yarin piyasasina bakar yazarim bi fiyat
-
5C kutusu ve faturasi mevcutmus arkadaslar.Cihaz almanyadan alinma,pasaporta kayitli.850 lira dusunuluyormus.
5S icin de 1200 lira dusunuyoruz.
ekrandaki su cok dikkatli bakilmadikca belli bile olmuyor,tek sorunu on kamera.
fiyati uygun veya fazla bulanlar olabilir.
lutfen yuksekse elestirmeden,uyariniz.duzenleriz.
tesekkurler
-
6c filan niye çıkmadı acaba. c serini çok beğenmiştim ben. :/
-
5s sıkıntısı olmayanlar o para zaten
-
Hocam 5s için 900 tl veririm o sorunları ile teklifim budur. İstanbul içi elden alabilirim.
-
5S satıldı, 5C Satılık devam ediyor arkadaşlar.
Kutusunu,faturasını bulduk.Kutu içeriği olarak da kulaklık verebiliriz.