Satılık Iphone 6S 16GB Space Gray

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Telefonun fotolarını koyma gereği duymuyorum. Çok küçük bir nokta var sol üst ve sağ alt köşesinde oda kucağımdan düştü.

Maximum iki haftalık. TTNET'den alınma. Kutusu, kutu içeriği kulaklığı duruyor. 

Ekranda vs sorun yok kırılmaz taktırmıştım kutusunu açar açmaz. Fazla kullanılmadı bile bu 2 hafta içerisinde.

İhtiyacı olan varsa pm atsın. Piyasası 2100'den 2500 arası gidiyor ben telefondan anlamam. Usta şu kadar veriyim derseniz anlaşırız. 

Yeteri kadar referansım var. 

www.kriptopedi.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Telefonu kucaginda mi tutuyorsun dasfda :) Hayırlı satişlar.

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavii
    mavii's avatar
    Erkek

Otururken kucağına koymuştur unutup kalkınca düşmüştür :/ hayırlı satışlar. .

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Teşekkürler :) evet hocam biraz öyle oldu 

www.kriptopedi.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

cihaz için herhangi bir fiyat yazmamışsın hocam. 

daha doğrusu, piyasada ki giderini yazmışsın.

senin kafanda ki rakam ne

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

32 gb olsaydı kesin alırdım ama bu telefonu da almak isterim 

2000tl veririm fakat 4 taksit kabul edersen guvenilirlik kısmını konusuruz

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    tosun bunu yazdı

32 gb olsaydı kesin alırdım ama bu telefonu da almak isterim 

2000tl veririm fakat 4 taksit kabul edersen guvenilirlik kısmını konusuruz

Hocam seni forumdan tanıyorum güven kısmı sorun olmaz ama işe para yatırmam lazım vaktim kısıtlı o yüzden satıyorum :) toplu lazım bana malesef

www.kriptopedi.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Anladım dostum.Letgoya koy istersen hızlı satılıyor ordan.Hayırlı satıslar

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Hocam konuyu baltalamak gibi değil lütfen yanlıs anlama olmasın

Gecen arkadas parasını aylarmıs iphone 6s 16gb space gray almaya gittik telefoncular 2000-2300 fiyat çekti bir tanesi kampanyamız var 1900'dedi inanmadık vodafone bayi adam kampanya ürünlerinden getirin filan 1900'e sıfır faturalı 2 yıl apple garantili aldık ? nasıl oldu bende anlamadım ama biliyorum 1900 lira 2 yıl apple vodafone faturalı tel aldık :D sonra baska telefonculara filan sorduk 600 lira zararla vermiş nasıl oldu anlamadım dedi cogu. 

Kutusunda jelatini filan biz açtık , nokta hatasız imei kayıtlı hiçbir sorun yok arkadas kullanıyor telefonu nasıl oldu anlamadım simdi aynı telefondan görünce yazmak istedim sadece :) 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    Roark bunu yazdı

Gecen arkadas parasını aylarmıs iphone 6s 16gb space gray almaya gittik telefoncular 2000-2300 fiyat çekti bir tanesi kampanyamız var 1900'dedi inanmadık vodafone bayi adam kampanya ürünlerinden getirin filan 1900'e sıfır faturalı 2 yıl apple garantili aldık ? nasıl oldu bende anlamadım ama biliyorum 1900 lira 2 yıl apple vodafone faturalı tel aldık :D sonra baska telefonculara filan sorduk 600 lira zararla vermiş nasıl oldu anlamadım dedi cogu. 

Kutusunda jelatini filan biz açtık , nokta hatasız imei kayıtlı hiçbir sorun yok arkadas kullanıyor telefonu nasıl oldu anlamadım simdi aynı telefondan görünce yazmak istedim sadece :) 

Hocam vallahi açık açık söylemek gerekirse ben telefon piyasasından şu anda pek anlamıyorum belki sizin aldığınızda normal olabilir. Ama benim araştırdığımda belirli bir aralık vardı.

Teşhir cihazı vermiş olabilir. Yada bir tanıdığı bozmak için almıştır. Bizim burdaki telefoncular kredi ayağına milletin faturalı hattı üzerine telefon çıkarıp hızlı şekilde elden çıkartıyorlar.

Yani adam 2000 lira kredi istiyor herifte aylık 400 400 10 ay atıyorum bir vade veriyor adama imzayı attırıp telefon cıkarttırıyor ikinci eli hemen gidecek fiyata satıyor :)

www.kriptopedi.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı
    Roark bunu yazdı

Hocam vallahi açık açık söylemek gerekirse ben telefon piyasasından şu anda pek anlamıyorum belki sizin aldığınızda normal olabilir. Ama benim araştırdığımda belirli bir aralık vardı.

Teşhir cihazı vermiş olabilir. Yada bir tanıdığı bozmak için almıştır. Bizim burdaki telefoncular kredi ayağına milletin faturalı hattı üzerine telefon çıkarıp hızlı şekilde elden çıkartıyorlar.

Yani adam 2000 lira kredi istiyor herifte aylık 400 400 10 ay atıyorum bir vade veriyor adama imzayı attırıp telefon cıkarttırıyor ikinci eli hemen gidecek fiyata satıyor :)

Anladım hocam :) neyse arkadas gayet memnun sıkıntı olmaz umarım :) hayırlı satıslar

Toplam Hit: 1649 Toplam Mesaj: 14
apple iphone iphone apple aypon