[Satılık] İphone 6S Kulaklık
-
Selam dostlar,
Dün (28.09.2016) kendime iphone 6s aldım. Kulaklığını kullanmıyorum. Zira @crimeangel abimizden aldığım MI kulaklığı tercih ediyorum. Neyse...
Telefon kutlusundan çıkan orjinal kulaklığı satıyorum. Sahibindende millet 150-160 TL arasında satıyor.
Piyasasını tam bilmiyorum ama 100 TL uygundur mürit fiyatı olarak.
İzmir içi elden teslim edebilirim. İl dışına kargolama gerekirse kargoyu alıcı öder.
-
Şurayı da alayım
Not: fotolarını 1-2 saate yüklerim.
DanLev tarafından 29/Eyl/16 11:18 tarihinde düzenlenmiştir -
Se aldım yanında verilen kulaklığı beğenmedim hediye ettim 6sinki farklı mı acaba bu kadar ettiğini bilsem satardım 😛
Şu değil mi?
-
ios 10 yükle kardo akıyo amgg jeyılbireği kaybetttik 10 ile yetiniyoruz.
-
mataramasuko bunu yazdı
Se aldım yanında verilen kulaklığı beğenmedim hediye ettim 6sinki farklı mı acaba bu kadar ettiğini bilsem satardım 😛
Şu değil mi?
Sanırım aynısı, sahibindende millet 150-160 liraya satıyor. Bende bilmiyordum da telefoncu arkadaş söyledi bana da...
-
buysa appleda 110 lira zaten. kargo da bedava :)
-
Kulaklık beş para etmez apple niye 110 lira fiyat çekiyor acaba. Bınun yerine 8 dolara aldığım piston 2 ve m7nin yanında gelen kulaklığı kulllanıyorum çok daha iyiler
-
15 gün önce Kanyon TROY Apple'dan 99 TL aldım aynı kulaklığı.
-
mataramasuko bunu yazdı
Kulaklık beş para etmez apple niye 110 lira fiyat çekiyor acaba. Bınun yerine 8 dolara aldığım piston 2 ve m7nin yanında gelen kulaklığı kulllanıyorum çok daha iyiler
Aynen kulaktan düşüp duruyor. Bu arada kulaklık zaten Apple'da 100 lira.
-
Hizli hizli yurumeye bile gelmiyor dusup gidiyor oc julaklik bi sike yaramaz hele 100 lira hic etmez sesi.
-
Dostlar ben kulaklık ticareti yapmıyorum. Kullanmadığım kulaklığı satışa çıkardım sadece ve fiyat belirlerken de piyasa fiyatına bakarak belirledim.