Satılık Iphone4

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

Elimde bir tane iphone 4 var. yanlız cihaz sıkıntılı şöyleki cihazın içindeki Gewey bozuldu sürümden dolayıda yeni gewey taktıramadım. sürümü geri nasıl çekiliyor onuda bilmiyorum amk.  tanıdığım olmadığı için bir şey yapamıyorum şu an için. sürüm 5.1.1 buna uygun gewey cihazı bulabilirim diyen varsa ona satacağım ancak telefon yurd dışı kayıdı VAR! sorun geweyde Telefonu İpod olarakta kullanabilirsiniz ki şu an ondan başka bi boka yaramıyor ben öyle kullanıyorum.

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

2 kere okudum fiyatı kaçırdım diye de sanırım yazmamışşın fiyatı nedir hocam ?

Yol Güzeldir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

fiyat yazmadım zaten :D teklif atılsın diye hocam aklımda bi fiyat yok ama öle zikik bi fiaytada vermem.

Living Death
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

5. nesil 32 gb ipod touch a 550 tl istiyordu woper 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Alıcı değilim fakat maksimum 400 lira eder bu telefon.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

müthiş rakam

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

up

Living Death
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

vaybe o kadar düştümü fiyatlar.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

tel özelliği çalışmıyorsa ipod gibi düşün.2.el ipod touch4.nesil ile aynı varsayabilirsin 5 kapasitesi yok bu telde çünkü. max. 300tl.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı

vaybe o kadar düştümü fiyatlar.

hocam zaten 600-700 liraya kayıtlı ip 4 bulursun.Apple iPhone 4'ü ios 7 ile öldürdü.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek
    ArmadA bunu yazdı

Elimde bir tane iphone 4 var. yanlız cihaz sıkıntılı şöyleki cihazın içindeki Gewey bozuldu sürümden dolayıda yeni gewey taktıramadım. sürümü geri nasıl çekiliyor onuda bilmiyorum amk.  tanıdığım olmadığı için bir şey yapamıyorum şu an için. sürüm 5.1.1 buna uygun gewey cihazı bulabilirim diyen varsa ona satacağım ancak telefon yurd dışı kayıdı VAR! sorun geweyde Telefonu İpod olarakta kullanabilirsiniz ki şu an ondan başka bi boka yaramıyor ben öyle kullanıyorum.

fu yaptırmayı denedınmı..?

imei gönderırsen bakayım  

http://profil.gittigidiyor.com/kady
Toplam Hit: 1467 Toplam Mesaj: 18