Satılık Ipod 3GS 16 Gb
-
Arkadaşlar merhaba ;
unlock edilememesi sonucu IPod'a Donüsen 3gs cihazımı satışa çıkarıyorum.Unlock yapabilirseniz telefon olarak da kullanıma hazırdır.
Oyun oynayabilir,duvara atabilir,test yapabilir,müzik dinleyebilir,çoluğa çocuğa hediye edip sevindirebilirsiniz.
Resimleri önceki iş-güç ticaret konusunda mevcuttur.
Teşekkürler.
Fiyat :75 Tl -
resim alabilir miyim.
-
kaca birakiyorsun en son tinaztepedemisin
-
http://www.tahribat.com/Forum-Satilik-Gerekli-Gereksiz-2-199301/
cihazın resimleri bu başlıkta mevcut,Laptoptan yazıyorum vaktim dar,kopyalamayı başaramadım.
Karşıyaka'dayım Hipo.Ama hafta içleri 5'ten itibaren Tınaztepede DEU Denizcilik Fakültesinde beni bulabilirsin.
Fiyat son. -
Hocam 10 gün önce sıkıntısız çalışıyor demişsin ne sıkıntı oldu da çalışmıyor şimdi?
-
50 vereyim
-
hocam cihaza peder bey ios 6.1.6 güncellemesini yapmış.sonra ne olduysa gidip kendine yeni telefon almış bana bunu satabilirsin falan dedi.
ehveniser tarafından 27/Eyl/14 12:57 tarihinde düzenlenmiştir
ben de aldım telefonu elime restore yaptım tekrardan,içini sıfırladım bir arkadaşımızla anlaştım,sonradan farkettik ki simkilit cihaz olduğu için baseband uymuyor ve cihaz şebeke görmüyor.arkadaş ile anlaşarak cihaz-para transferini geri aldık.
Cihaz şu an downgrade yapılıp baseband değiştirilemediği için hatsız modda Ipod olarak hizmet vermeye hazır.
Sadece şebeke bulamıyor. -
ehveniser bunu yazdı
http://www.tahribat.com/Forum-Satilik-Gerekli-Gereksiz-2-199301/
cihazın resimleri bu başlıkta mevcut,Laptoptan yazıyorum vaktim dar,kopyalamayı başaramadım.
Karşıyaka'dayım Hipo.Ama hafta içleri 5'ten itibaren Tınaztepede DEU Denizcilik Fakültesinde beni bulabilirsin.
Fiyat son.50 vereyım okuz den alırım
-
tam sarj nekadar gidiyor
-
pardon hocam fiyat son demişsin, kusura bakma görmedim onu. hayırlı satışlar.
-
erdem358 bunu yazdı
tam sarj nekadar gidiyor
ehveniser tarafından 27/Eyl/14 12:57 tarihinde düzenlenmiştir
hocam valla arkadaş bana kargoya verdi,kargodan sonraki gün anca gece 10 gibi falan elime aldım telefonu %50 falandı.
Şarj sıkıntısı yok cihazın.Sadece telefona dönüştürmek imkansız.Jailbreak'li 16 GB Ipod işlevi görüyor,fotoğraf çekiyor falan :)