Satılık İpod Touch 3G 64Gb
-
arkadaşlar 22 ay garantili 3g 64gb ipod touch ımı satıyorum.iphone dan tek farkı telefon özelliğinin olmaması ama Skype ve wirofone ile telefon özelliğide kullanılabiliyor.Ben iphone um olduğu için satıyorum hiç bi sorunu yok.fiyat olarakta pazarlıksız 500 lira.
buda sahibinden.com deki ilanım
Apple iPod touch 64 GB (3rd Generation)
* 14,000 şarkı
* 80 Saatlik Video
* 90,000 Fotoğraf
* Ses ile kontrol
* 30 Saate Yakın Müzik Dinleme
* 6 Saate Yakın Video İzleme
* iPod touch 3.1 İşletim Sistemi
* Wi-Fi
* Bluetooth
* Nike + iPod
* Dahili hoparlör
* Kulaklık -
Ferit
-
ferr_t__ bunu yazdı:
-----------------------------
Ferit
-----------------------------Tamamdır hocam ;)
-
bende ucuz a ipod touch arıyorum ama çok pahalı ya , 150-200 e alabileceğim bir modeli yokmudur bunun :/
-
PanxeR bunu yazdı:
bende ucuz a ipod touch arıyorum ama çok pahalı ya , 150-200 e alabileceğim bir modeli yokmudur bunun :/
-----------------------------1. jenerasyon 8gb lık modelleri var onları 200-250 lira civarında bulabilirsin
-
şu an elimde para olsa çekinmeden alırım elinde para olup da arayan varsa kaçırmasın ucuzmuş. 700-800 arası bişeydi sanırım d&r da
-
XpertVision bunu yazdı:
şu an elimde para olsa çekinmeden alırım elinde para olup da arayan varsa kaçırmasın ucuzmuş. 700-800 arası bişeydi sanırım d&r da
-----------------------------Eyw hocam aslında dediğin gibi fiyatı ve amerikadan bana 409 dolara geldi ama bazılarına hediye falan geliyor sonra burda bu fiyatlara verip piyasayı öldürüyolar bende ihtiyacım olduğu için anca bu kadara satabiliyorum...
-
up :)
-
-
ah sunu keske 2 hafta sonra satsaydın ya, para anında elindeydi.. :S
-
YesMilord bunu yazdı:
ah sunu keske 2 hafta sonra satsaydın ya, para anında elindeydi.. :S
-----------------------------Ah hocam herkesde aynı tepki :) millet ayıın 7sini öğrenci kredisini falan bekliyo galiba