Satılık İpod Touch (Orjinal)
-
Arkadaşlar uzun süredir kullandığım göz nurum cihazımı satmak istiyorum. Size ürün hakkındaki tüm bilgileri maddelerle yazayım.
# Ürün garantisi mevcut değildir.
# Üründe ölü pixel yoktur.# 8 GB dır.İsterseniz format atarım.
# Ürünun ön camında hiç bir çizik yoktur. Arka kapağında çok ufak çizikler mevcut.
# Sarj aleti ve kablosu mevcuttur. Kulaklığı mevcuttur ( orjinal )
# Ürün jailbreak yapılmıştır.
# İçinde 100 dolarlık uygulama mevcuttur.
# Uygulamalardan bazıları: Need For Speed Undercover, Tavla, okey, Facebook, messenger, Nettv, iradyo, WORDPRESS --en muhtesemi bu arkadaslar işte ofiste okulda yazınızı yazın evde gelin yayınlayın muhteşem-- farklı tarayıcılar, MP3 indirme uygulaması vs vs.
# Wi-fi'da hiç bir sorun yoktur ve gayet hızlıdır.
# Alan kısacası çok aşırı memnun olur
En son olarak ürün fiyatı 250 liradir. (kargo bana ait )
İletisim için Ö.m
Resimleri fırsat bulunca ekleyecem.
Not: bu konuyuda bu cihazdan açıyorum ve acildir.1.Nesil
---

---
---

-
hayırlı satışlar hacı. bi ipod touch alamadım gitti :\
-
MMB bunu yazdı:
-----------------------------
hayırlı satışlar hacı. bi ipod touch alamadım gitti :\
-----------------------------teşekkürler hocam durum müsaitse kaçırma derim. Herşeyiyle orjinal ve gerçekten temiz bir durumda zaten evladım gibi seviyorum.
-
1. nesil 8 gb 250 pahalı
-
şu anda lockerz da ayrınısını alamk için çabalıyorum tabiki 3.nesil alamazsam bakarız duruma göre taksit imkanı var mı
-
Hocam hiç bir satışa pahalıdır/kötüdür diye müdahelem olmamıştır ancak, bu fiyattan bu ürünü satarsanız gabindir bu.
3. Nesil Garantisi devam eden 6 aylık ve temiz bir i-pod touch şu an 250 TL'den satışta. (Dilerseniz link verebilirim)
-
hocam verebileceğiniz fiyatı belirtirseniz ona görede davranırım tabikide ben genede alıcak kişi haklıdır yani.
-
asiminnesli bunu yazdı:
şu anda lockerz da ayrınısını alamk için çabalıyorum tabiki 3.nesil alamazsam bakarız duruma göre taksit imkanı var mı
-----------------------------taksit imkanı yok fakat fiyatta indirim yapabilirim duruma göre sonuçta bir çok aksesuarı orjinal ve sıfıra yakındır.İlk sahibide benim.
-
Guzel urun para gecerse elıme kız arkadasıma hedıye olarak alırım
-
fivestar bunu yazdı:
hocam verebileceğiniz fiyatı belirtirseniz ona görede davranırım tabikide ben genede alıcak kişi haklıdır yani.
-----------------------------Ben de var hocam, piyasayı bildiğimden bu uyarıyı yaptım zaten. Siz sanırım ilk çıktığında aldınız,baya da bir para ödediniz, şimdi satarken 200'e bırakmak zor geliyordur : )
Ama piyasa böyle, yeni nesil çıktı mı, öncekilerin fiyatı düşüyor.Şu an 4. nesilin dedikoduları var, 3. nesillerin fiyatı düştü.
-
karatahta bunu yazdı:
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------Ben de var hocam, piyasayı bildiğimden bu uyarıyı yaptım zaten. Siz sanırım ilk çıktığında aldınız,baya da bir para ödediniz, şimdi satarken 200'e bırakmak zor geliyordur : )
Ama piyasa böyle, yeni nesil çıktı mı, öncekilerin fiyatı düşüyor.Şu an 4. nesilin dedikoduları var, 3. nesillerin fiyatı düştü.
-----------------------------Haklısın hocam bakalım hayırlısı dediğim gibi almak isteyen arkadaş ve verebileceği miktarı dalga geçmeden :) yazarsa sevinirim.