Satılık İthal Desert Eagle 8Mm
-
Değerli arkadaşlarım çok sevdiğim ithal desert eagle(8mm) mi ihtiyaçtan dolayı satıyorum.Tabanca ithal olup orjinali ile aynı boyutta ve ağırlıktadır.Alan arkadaşa faturası orjinal kutusu ve daha hiç kullanmadığım temizleme seti ile gönderilecektir.Tabancanın alış fiyatı 150 aurodur makbuzu ve faturası gönderilecektir.Şu an için bir adet fotoğraf koyabilme şansım var isteyen arkadaşa msn üzerinden tabancayı gösterebilirim alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.Kargo tarafımdan ödenecektir.Tabancanın fiyatı ise 240 ytl dir.
-
hayırlı işler. ZzzZzz..
-
Hmmm Bak Konu Ne Güzel oldu Şimdi, Bu Arada Hayırlı İşler... Ben Silahlara O Kadar Meraklı değilim. Dikkatime Mazhar Olduğundan Konuna Yazıyim dedim. ;)
-
byburak bunu yazdı:
-----------------------------
hayırlı işler. ZzzZzz..
-----------------------------teşekkürler..
-
ShockMan bunu yazdı:
Hmmm Bak Konu Ne Güzel oldu Şimdi, Bu Arada Hayırlı İşler... Ben Silahlara O Kadar Meraklı değilim. Dikkatime Mazhar Olduğundan Konuna Yazıyim dedim. ;)
-----------------------------eee malum yeniyiz bilmiyorduk sağolun hepiniz çok yardımcı oldunuz ayrıca ilginiz içinde teşekkürler.
-
simdi silahi alsak ergenekon filan arada kaynariz....bosver en iyisi...
-
omerali bunu yazdı:
simdi silahi alsak ergenekon filan arada kaynariz....bosver en iyisi...
-----------------------------onların snnle işi olmaz merak etme
-
bu desert eagle ların Türkiyede satışı ve bulundurulması yasak die biliyorum ? doğrumu? :)
-
Resmi buraya koysaydında herkes baksaydı hocam.
-
mal temiz mi ?
-
-----------------------------8MM dediğine göre kuru sıkı olabilitesi yüksek. Replika desert eagle olsa 9mm yada orjinal mermi kalibresi olan .50 kalibre olurdu tahminimce.
Ayrıca kuru sıkıysa :D 150€ acayip fazla :D
70-80 YTL optimum fiyat..