Satılık Led Lamba
-
merhaba sevgili müridler elimde silikonlu olmak üzere mavi kırmızı ve beyaz renkte led lamba var metre hesabı dışardaki fiyatından daha ucuza satmak istiyorum bizim burda metresi 4 lira dan gidiyor ben 3 liradan satışa sunuyorum isteyen olursa cevaplarınızi bekliyorum iyi akşamlar...
-
Led lamba derken ? Şerit ledden mi bahsediyorsun ? Toplam kaç metre var elinde ?
-
elinde kaç metre var toptan alabilirim develideyim.
-
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------elinde kaç metre var toptan alabilirim develideyim.
-----------------------------Önce ben yazdım ben alıcam arkadaş :D İstanbuldayım hocam bende eğer şerit led ise ve silikonlu dış mekansa dediğin gibi 3 rengide toptan alabilirim.
-
evet müridler hepinize yetecek kadar var istek olursa getiricem daha. dış mekanda kullanmak için şerit şeklinde evet ,elimde şu an 3 top var 100 er metreden toplam 300metre
-
hacı resim neyin ekleyeydin şerid ledler normalde 5 metrelik makaralarda olurdu sendeki hortum içindeki 3mm ledlerden deil dimi
-
en kısa zamanda resim koymaya çalışıcam arkadaşlar ama kim ne kadar istiyor bi öğreneyım ona göre de sipariş vereyim
-
kapış kapış gidiyor dedikleri bu demek ki
-
hayırlı satışlar inş 2 tarafda memnun olur alış-verişten
-
şerit ledse elindekiler 10 metredir 1 tanesi...yani 30 metredir muhtemelenen tam emin değilim görmedim ama öyledir ya 5 metre yada 10 metre olarak satılır. led lamba yerine şerit led diyelim :)
mavi varsa alabilirim.
nasıl bişey resim koyarsan iyi olur hacım. Led lamba derken Rgb de olabilir. tek tekmi ? -
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------şerit ledse elindekiler 10 metredir 1 tanesi...yani 30 metredir muhtemelenen tam emin değilim görmedim ama öyledir ya 5 metre yada 10 metre olarak satılır. led lamba yerine şerit led diyelim :)
mavi varsa alabilirim.
nasıl bişey resim koyarsan iyi olur hacım. Led lamba derken Rgb de olabilir. tek tekmi ?
-----------------------------
rgb ise açılın beyler hepsini yarın hemen nakitle ala bilirim bu arada rgb animasyon devresi uzaktan kumandalı 6 kanal rf veya ır devre tasarımları yapıyoruz ihtiyacı olan pm atsın :)