Satılık Lenovo A850 Cep Telefonu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Telefon siyah renk olup çiziksizdir. Benim ürün satış konusundaki titizliğimi herkes bilir. Kutusu vs full duruyor. Sanalpazar komisyonu size ait olursa taksitli satışta açabilirim sıkıntı yok. 

Telefon General Mobile Discovery ayarında hatta ondanda biraz üstün bir telefon. Zaten kullandıkları rom bile aynı. 

Özellikleri için : http://www.cepworld.com/lenovo_a850-ozellikleri-4166

Fiyat: 500 TL

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Konu biraz hava alsın.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

konuyla az alakalı 

sanalpazarda ceptelefonu kategorisinden farklı kategoride taksitli açarsan şikayet gelirse zikerler

cebe taksit yasak

300 yeterlimi?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bir sıkıntı olmaz.Fiyatı öldürmenin anlamı yok.Galaxy S3 ayarında telefon.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    fiyata şaşırmadım değil!?
    ⊙_⊙

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    5Agustos1921 bunu yazdı
    fiyata şaşırmadım değil!?
    ⊙_⊙

Aslında benim fiyatım normal :

http://www.sahibinden.com/arama?query_text=lenovo+a850

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CooLSTuFF
    CooLSTuFF's avatar
    Erkek

http://www.buyincoins.com/item/39497.html#.U3IkdIF_t8I

kusura bakma ama linkteki telefon ile aynı ise biraz pahalı

bir kere veren orospu olur.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    CooLSTuFF bunu yazdı

http://www.buyincoins.com/item/39497.html#.U3IkdIF_t8I

kusura bakma ama linkteki telefon ile aynı ise biraz pahalı

Aynısı ama getirtebiliyorsan getirt hocam. :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CooLSTuFF
    CooLSTuFF's avatar
    Erkek

onda haklısın yaw :D

bende getirttim amma sikintili,bide bu speadtrum'u cıkarnın ben varya hayımnaaaa koim  

CooLSTuFF tarafından 13/May/14 17:06 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    CooLSTuFF bunu yazdı

onda haklısın yaw :D

bende getirttim amma sikintili,bide bu speadtrum'u cıkarnın ben varya hayımnaaaa koim  

O seçin suçun.Çin malı telefonların model numaralarının sonunda harf varsa vardır bi bokluk.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CooLSTuFF
    CooLSTuFF's avatar
    Erkek

yaw amk telefon güzel dili de gectim bi imei caksam yeter de olmayacak gibi

Toplam Hit: 1433 Toplam Mesaj: 12