Satılık Lenovo Z580

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Ürünün garantisi ya yeni bitmiştir yada birkaç ay devam ediyordur. Fiziksel olarak iyi durumda.
    Tek problemi sadece mavi renkte kırmızı tek ölü piksel var. Normal durumda göze çarpacak bir şey değil ben bir kaç gün sonra farkettim. Rahatsız etmediği ve kullanımda belli olmadığı içinde sıkıntı yapmadım.

Ayrıca ben bu makineyi bir arkadaşımdan aldım. Aldığım sırada menteşesi tık tık ediyordu. İflah olmaz diye alt kasayı değiştirdim komple. Bilginiz olsun. Kapağı kapalıda bir foto çekip atacağım.

Bilgisayar Solidworks - Catia - Ansys -Blade and Soul - Cs Go ve bazı single player oyunlar için kullanılmıştır.
    Hem oyun nede iş programları konusunda kullanıcıya gidecek makinedir. 1 seneden beri bende. Bir sıkıntısını görmedim.

Makinede harddisk yoktur. Alan arkadaş ister 70-110 liraya donanımhaberden. İsterse 150 liraya vatan bilgisayardan sıfır hdd alabilir.

Ürünün özellikleri kısaca.

i5 3210m 2.50 Ghz İşlemci.
    GT635M + Intel HD4000
    Kart okuyucu
    Dolby Sorround Ses Sistemi.
    8 GB Ram
    Dokunmatik medya tuşları
    Kart okuyucu vs.

Alüminyum kasa. 

Ürünün sıfırı 2500 +-100 lira civarında. Tabiki bunlar dümen. İkinci el piyasası 1200-1050 tl aralığında.

İstediğim fiyat 950 lira. 

Bataryası bitik değil. 
    2 saat + gider kullanıma göre

100'den fazla referansım var. Benden çok referansı olana önce ürünü gönderirim. Diğer türlü havale sonrası kargo olur. En geç pazartesi kargoda olur ürün. Bugün alınırsa bugünde kargoya verebilirim.

Neden sattığıma gelirsek hdd arıza verdi. Bende pc başında çalıştığımdan ertesi gün daha üst düzey bir makine almak zorunda kaldım. Zaten kafamdaydı değiştirmek.

Easx tarafından 18/Şub/16 13:40 tarihinde düzenlenmiştir

www.kriptopedi.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

Iyiymis cihaz. Hayirli satislar.

Dur be kadınnnn....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Teşekkürler hocam

www.kriptopedi.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snrhsn
    snrhsn's avatar
    Erkek

Z580 aluminyum kasa mi ? Bende de var ama sanki plastik ?

Go Further
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    snrhsn bunu yazdı

Z580 aluminyum kasa mi ? Bende de var ama sanki plastik ?

Alüminyum kasa hocam

www.kriptopedi.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    logas
    logas's avatar
    Erkek

bende lenovo z580 kullanıcısıyım muridin yazmadıgı bazı seyleride ben ekleyeyim üründe turbo fan modu bulunmakta aluminyum kasaya sahip bir ürün ısınma problemi cekmezsiniz fanın kendi kendini temizleme özelligi bulunmakta bunu normal moddan turbo moda gecerek ve bunu 10 kez felan tekrarlayarak yapmakta benim cihaz mesela fan temizligi yapılmadı hix fan temizleme modunu yapıyorum 2 günde bir o yuzden fanda bir kir birikmesi olmuyor ayrıca anakartın üzerinde bakır bulunmakta sanırım ısınmayı önlemek icin yapmıslar birde laptop un ses sistemi bir harika en sevdigim yanı diyebilirim ses sistemi icin unutmadan sunuda söyleyeyim laptopun üzerinde dokunmaktik tuslar bulunmakta (ses acma kapama, ses yükseltme, kısma, kamera acma kapama ve turbo fan modu) birde power tusunun yanında ufak bir tuş bulunmakta bu tusa bastıgınızda yedekleme alıyor 2 adet usb 3 2 adet usb 2 bulunmakta uykuluyum imla kurallarına hic girmedim kusura bakmayın fiyat olarak 2. el 1000 tl civarı baslıyor bildigim kadarıyla arkadas hdd den dolayı 50 tl indirmiş sanırım cihaz temize benziyor yani fiyatı iyi bence eblki tahribata 900 e bırakır :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Makine güzel hocam kullanıcıya gidecek cihaz.

Yaparız elbet bişeyler ama niyetim bu fiyatta elbette alıcıya güzelliğimiz olur :)

www.kriptopedi.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snrhsn
    snrhsn's avatar
    Erkek

Makine guzel bende de var max 8 ram takilabilir. Bende 128 ssd 8 ram var. Geti kalanlar ayni makine muhendisligi okuyorum. Isimi goruyor. Oyun performansi isteyenler cogu oyunu oynar (bf3 multiplayer oynuyorum genelde sikinti yok ) tekrar hayirli satislar...

Go Further
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Teşekkürler hocam

www.kriptopedi.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehlikeyif
    ehlikeyif's avatar
    Erkek

güzel kitap, ruh adam...