Satılık Les Paul Kasa Elektro Gitar
-
Çok tatlı gitarmış yeminle. Beyaz gitarlar mükemmeldir hangi renk ışık tutarsan o rengi alırlar.
Ayrıca müzik evinde çalışıyorum kaç yazdır. SX'in bu les paul kasa gitarlarında bi bozukluk olmadıkça kefil olurum. Blues / Jazz tarzı daha soft müzik yapacak arkadaşlar gözü kapalı alabilirler.
-
Ben alamyorum hocam. umarım başka bir mürid alır.
kolay gelsin..
-
kargoyla şu şekilde gönder eğer olursa SİGORTALATTIR o zman eşek gibi düzgün getirirler yoksa sigorta bedelini alırsın fiyatını yüksek tuttur :)
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------a.q hepiniz bir oldunuz tam parasız zamanımda satıyonuz gitarlarınızı.
(gerçi sizin de sorun aynı ya :/)
hacı alcak olsam kargo işi nasıl olcak? başına bi iş gelmesin aletin?
-----------------------------2 çimento sat alırsın a.k.
-
şuraya bi reklam daha çakayım :p eski haliyle çektiğim bi video:
http://www.youtube.com/watch?v=56ijfOhGOpU
-
sesi çok güzelmiş.
hacı kılıfı mılıfı var mı? nasıl ulaştırcan bana? bide pmle numaranı versene bi. konuşalım detayları.
iki gitardan birini kesin alıcam ya seninki ya silent_king ki.
-
benden hemen 150 çıkar şuan o kadar var. hemen peşin yolliyim yeni başlıcam da
-
warlife bunu yazdı:
-----------------------------benden hemen 150 çıkar şuan o kadar var. hemen peşin yolliyim yeni başlıcam da
-----------------------------
yeni başlayacaksan bence niyetlenme iki güne zikersin sen bunu :| -
hacı takas teklifimi geri çevirmişsin, madem yeni bi gitar alıcaksın, daha sert bi sound istiyosun bcrichi al iste :d
-
Nespace bunu yazdı:
-----------------------------hacı takas teklifimi geri çevirmişsin, madem yeni bi gitar alıcaksın, daha sert bi sound istiyosun bcrichi al iste :d
-----------------------------
bcrichi vs les paul uu beybi bi hareketlenme oldu bende gerçekten düşündürücü teklif :D