Satılık Macbook Pro 13"
-
Makine yakın bir arkadaşımın kendisi ses teknolojileri okudu ses programları için kullanıyor şimdi stüdyo açacak iMac almak için satıyor..
1-1.5 yıl oldu sanırım alalı.. İstanbul Bilişim'den almıştı..
Fiyat 1750 lira. Trabzon elden teslim diğer iller kargo gönderimi..
Ufak tefek çizikleri var makinenin..
İşlemci Markası INTEL İşlemci Ön Bellek 3 MB İşlemci Teknolojisi Intel Core i5 İşlemci Hızı 2.5 GHz Turbo İle 3.1 GHz İşlemci Numarası 3210M Hafıza (RAM) Tipi DDR3 Hafıza Bus Hızı 1600 MHz Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB Disk Kapasitesi 500 GB Disk Türü SATA Ekran Kartı Markası INTEL VGA Chipset Modeli Intel Graphics 4000 Ekran Kartı Hafızası 512 Mb Ekran Kartı Tipi Paylaşımlı Hafıza Ekran Boyu (inch) 13.3 Inch Çözünürlük 1280 x 800 Bağlantı Özellikleri Bluetooth, USB 3.0 İşletim Sistemi OS X Mountain Lion Optik Sürücü 8x SuperDrive Ağırlık 2.06 Kg Multimedya Özellikler Kart Okuyucu, FaceTime HD kamera Monitör Tipi IPS-LED Pil Ömrü 7 Saate Kadar -
hocam daha net resimleri yükleyebilir misin çizik kısımlarını görmek istiyorum bataryası da iyi durumdaysa fiyat olarak çok iyi bence
-
KaRaKuLe bunu yazdı
hocam daha net resimleri yükleyebilir misin çizik kısımlarını görmek istiyorum bataryası da iyi durumdaysa fiyat olarak çok iyi bence
Hocam arkadaş şuan nette değil kendisine söyledim ilettiği anda koyacağım. Valla bende biraz nakit olsa benim laptopu satıp almayı düşünüyordum dediğin gibi fiyat güzel.
-
yav hoca macbook pro 8.1 early 2011 ile takas edermisin diye sorucam ama üzerine bi temiz 350-400 daha verebilirim çok iyi olurdu kabul edersen benim kide 2.5 yıllık cihaz
EdepsizPenguen tarafından 23/Eyl/13 17:24 tarihinde düzenlenmiştir -
EdepsizPenguen bunu yazdı
yav hoca macbook pro 8.1 early 2011 ile takas edermisin diye sorucam ama üzerine bi temiz 350-400 daha verebilirim çok iyi olurdu kabul edersen benim kide 2.5 yıllık cihaz
Hocam arkadaş iMac alacak bunun için satıyor zannetmiyorum kabul edeceğini..
-
hani satacaksa benimkinide satar sadece benim işimde görülsün diye tekliff veriyom yoksa ben zamanında 2200 e aldımdı şuan 1600 satışı var ben 350 fln da verince 1450 den çok rahat anında satar oda kar eder bende genede benim şuanki yazdığım gibi bi teklif etsen arakdaşa mümkünmü bi sorsana çok ihtiyacım var böyle bi üst model mac e yoksa gidip ssd ram takviye fln yapıcam ..
-
hani satacaksa benimkinide satar sadece benim işimde görülsün diye tekliff veriyom yoksa ben zamanında 2200 e aldımdı şuan 1600 satışı var ben 350 fln da verince 1450 den çok rahat anında satar oda kar eder bende genede benim şuanki yazdığım gibi bi teklif etsen arakdaşa mümkünmü bi sorsana çok ihtiyacım var böyle bi üst model mac e yoksa gidip ssd ram takviye fln yapıcam ..
Tabi Hocam iletirim kendisine iletmekten kayıp olmaz kendi bileceği iş ama acil satmak niyetinde fiyatı da bu yüzden iyi çünkü sanırım 1 hafta içinde stüdyoyu açmak derdinde :)
Şöyle de yapabilirsin sen satışa koy dediğin fiyattan bu arada satıp da alabilirsin bu kendi yorumum yine de sen bilirsin.. :)
-
amacım baltalamak değil de, benim anlamadığım senin alet 1450'ye çok rahat anında satılıyorsa, neden çok rahat anında satıp üzerine 350TL yerine 300TL daha koyup arkadaşın aleti almıyorsun? hem 50TL de cebinde kalmış olur ;)
-
hoca bilgisayar çok lazım şuan satsam bile 2-3 gün idare edebilecek bi aletim yok tüm işim bilgisayar üzerinden yürüyor kendimi zora sokmak istemedim haa çok zorlarsam oda olur ama bu seferde depolamak için alan lazım çevremde şuan okuda yardımcı olabilecek kimse yok..
-
cizikler muhim degil , ekran kartina baktim direkt intel graphics 4000, NVIDIA GeForce 320M farketmez fiyat tr icin cazip
-
Net fotoğraflar..
Batarya durumu 3-4 saat..