Satılık Macbook Pro 13"

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Makine yakın bir arkadaşımın kendisi ses teknolojileri okudu ses programları için kullanıyor şimdi stüdyo açacak iMac almak için satıyor..

1-1.5 yıl oldu sanırım alalı.. İstanbul Bilişim'den almıştı..

Fiyat 1750 lira. Trabzon elden teslim diğer iller kargo gönderimi..

Ufak tefek çizikleri var makinenin..

İşlemci Markası INTEL
    İşlemci Ön Bellek 3 MB
    İşlemci Teknolojisi Intel Core i5
    İşlemci Hızı 2.5 GHz Turbo İle 3.1 GHz
    İşlemci Numarası 3210M
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Hafıza Bus Hızı 1600 MHz
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB
    Disk Kapasitesi 500 GB
    Disk Türü SATA
    Ekran Kartı Markası INTEL
    VGA Chipset Modeli Intel Graphics 4000
    Ekran Kartı Hafızası 512 Mb
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımlı Hafıza
    Ekran Boyu (inch) 13.3 Inch
    Çözünürlük 1280 x 800
    Bağlantı Özellikleri Bluetooth, USB 3.0
    İşletim Sistemi OS X Mountain Lion
    Optik Sürücü 8x SuperDrive
    Ağırlık 2.06 Kg
    Multimedya Özellikler Kart Okuyucu, FaceTime HD kamera
    Monitör Tipi IPS-LED
    Pil Ömrü 7 Saate Kadar

Kendine İyi Bak ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam daha net resimleri yükleyebilir misin çizik kısımlarını görmek istiyorum bataryası da iyi durumdaysa fiyat olarak çok iyi bence

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

hocam daha net resimleri yükleyebilir misin çizik kısımlarını görmek istiyorum bataryası da iyi durumdaysa fiyat olarak çok iyi bence

Hocam arkadaş şuan nette değil kendisine söyledim ilettiği anda koyacağım. Valla bende biraz nakit olsa benim laptopu satıp almayı düşünüyordum dediğin gibi fiyat güzel. 

Kendine İyi Bak ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

yav hoca macbook pro 8.1 early 2011 ile takas edermisin diye sorucam ama üzerine bi temiz 350-400 daha verebilirim çok iyi olurdu kabul edersen benim kide 2.5 yıllık cihaz 

EdepsizPenguen tarafından 23/Eyl/13 17:24 tarihinde düzenlenmiştir

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek
    EdepsizPenguen bunu yazdı

yav hoca macbook pro 8.1 early 2011 ile takas edermisin diye sorucam ama üzerine bi temiz 350-400 daha verebilirim çok iyi olurdu kabul edersen benim kide 2.5 yıllık cihaz 

Hocam arkadaş iMac alacak bunun için satıyor zannetmiyorum kabul edeceğini..

Kendine İyi Bak ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

hani satacaksa benimkinide satar sadece benim işimde görülsün diye tekliff veriyom yoksa ben zamanında 2200 e aldımdı şuan 1600 satışı var ben 350 fln da verince 1450 den çok rahat anında satar oda kar eder bende genede benim şuanki yazdığım gibi bi teklif etsen arakdaşa mümkünmü bi sorsana çok ihtiyacım var böyle bi üst model mac e yoksa gidip ssd ram takviye fln yapıcam ..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

hani satacaksa benimkinide satar sadece benim işimde görülsün diye tekliff veriyom yoksa ben zamanında 2200 e aldımdı şuan 1600 satışı var ben 350 fln da verince 1450 den çok rahat anında satar oda kar eder bende genede benim şuanki yazdığım gibi bi teklif etsen arakdaşa mümkünmü bi sorsana çok ihtiyacım var böyle bi üst model mac e yoksa gidip ssd ram takviye fln yapıcam ..

Tabi Hocam iletirim kendisine iletmekten kayıp olmaz kendi bileceği iş ama acil satmak niyetinde fiyatı da bu yüzden iyi çünkü sanırım 1 hafta içinde stüdyoyu açmak derdinde :)

Şöyle de yapabilirsin sen satışa koy dediğin fiyattan bu arada satıp da alabilirsin bu kendi yorumum yine de sen bilirsin.. :)

Kendine İyi Bak ..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek

amacım baltalamak değil de, benim anlamadığım senin alet 1450'ye çok rahat anında satılıyorsa, neden çok rahat anında satıp üzerine 350TL yerine 300TL daha koyup arkadaşın aleti almıyorsun? hem 50TL de cebinde kalmış olur ;)

Ali Asaf & Elif Dua & Zeynep Sena & Ayşe Zehra'nın Babası
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

hoca bilgisayar çok lazım şuan satsam bile 2-3 gün idare edebilecek bi aletim yok tüm işim bilgisayar üzerinden yürüyor kendimi zora sokmak istemedim haa çok zorlarsam oda olur ama bu seferde depolamak için alan lazım çevremde şuan okuda yardımcı olabilecek kimse yok..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

cizikler muhim degil , ekran kartina baktim direkt intel graphics 4000, NVIDIA GeForce 320M farketmez fiyat tr icin cazip

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Net fotoğraflar..

Batarya durumu 3-4 saat..

Kendine İyi Bak ..
Toplam Hit: 2609 Toplam Mesaj: 21