Satılık Masaüstü Bilgisayar (Yüksek Performans)
-
FireOfHeaven bunu yazdı
bu arada aldığım laptop n56v asus buradan bakabilirsiniz : http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125032377/asus_n56vzs4257h_notebook indirimden 2300e almıştım :)
Bilgisayarınızın HDD'si 5400 rpm. Aynı modelin önceki versiyonlarından birinde 750 GB 7200 rpm HDD vardı ama RAM 8 GB idi. Vatan Bilgisayar'da satılıyordu ama daha getirmezler muhtemelen.
-
Ben bu makinayı param olsada almam.Birgece uyurken patlat falan neme lazım evde böle şeyler bulundurmamak gerek.Bildiğin bomba bu makine amk.
not:Bu paraya bu makineyi almayanı dövmek lazım.
u235 tarafından 12/Ara/12 23:46 tarihinde düzenlenmiştir -
fiyat konusunda yardımcı olabilirim alıcı olduktan sonra fiyatta her türlü anlaşabiliriz :)
-
arkadaşlar fiyatı 1800TL yapıyorum hem de bi up olsun konuya :)
FireOfHeaven tarafından 22/Ara/12 17:43 tarihinde düzenlenmiştir -
up
-
takas durumu olursa panasonik prafosyonel fz 30 fotoğraf makinası ile takas edelim
-
bahsettiğin makineye internetten baktım değeri 500tl civarında ama yanlışım mı var acaba?
-
FireOfHeaven bunu yazdı
bahsettiğin makineye internetten baktım değeri 500tl civarında ama yanlışım mı var acaba?
400 hocam :D
-
abdullahozcan bunu yazdı
takas durumu olursa panasonik prafosyonel fz 30 fotoğraf makinası ile takas edelim
üzerine 1400tl vermeyi düşünüyosan neden olmasın :D
-
emuxa bunu yazdı
belki ucuz bişe arayan vardır bende yazaman hayırlı satışlar yeni konu açıp çevreyı kirletmiyım
P4 2.8 lga775 işlemci
2gb ram
1 gb ati ekran kartı
160 GB HDD
almak isteyen olursa detaylı bilgi verebilirim istedigim fiyat 600 tl isteyen olursa crt 17 gp philips monitor de var onu da yanında veririm Hediye :D
Hocam ne yaptın sen p4 makinaya 600 çektin :)
Bir sahibinden.com a bakıp öyle yazaydın bari.