Satılık Masaüstü PC
-
Arkadaşlar ilginize teşekür ederim makineyi satmaktan vazgeçtim çünkü motor parasını topladım :D Kuzen sogullsun bayram dönüşü nasipse
alıcam.
-
İyi güzel alçağın motorun linkini veriyosunda burdan biride güzel diyip gidip motoru alırsa ne yapaçan :DDD
-
Yapcak bişey yok adam kapı komşumuz dükkanı evin altında :D
-
O motoru bi sevemedim gitti.
Baksan benim eski r6 boyutlarında ama motoru beşte biri.
Başlangıç motoru olarak iyi bi seçim olabilir.
-
Ben dün bindim o motor r6 boyutlarında kaslı motor ybr rx115 filan kullandık ma bunla başlıyım dedim 125cc max 120 filan yapıyo tam ögrenmelik motor sene 250cc nınja sonra 500cc f serisi yaşarsam r6 alcam :D ama motoru alınca arka lastik ve egzozzu hemn değiştircem :D
-
scooter'lar da bile daha gucluleri var hoca yzf hem gucsuz hem pahali bi motor
-
CnqZ bunu yazdı:
-----------------------------
nevorapat bunu yazdı:
1500ytl civarı düşünüyorum
-----------------------------yuh diyorum o kadar.
------------------------------hoca naptın sen ? E8400 :| Ne içtin söle bende ondan içmek istiyorum :|
-
7-19 bunu yazdı:
scooter'lar da bile daha gucluleri var hoca yzf hem gucsuz hem pahali bi motor
-----------------------------hocam artık runner beat filan sıktı bunu alıp seneye 250cc sonra er5 kendime tam güvenim olursa r6 alcam
-
yzf 125 sıfırı tık para çalıştıgım yerde 4.5 milyar az daha koy araba alırsın amk :)
-
A_REX bunu yazdı:
yzf 125 sıfırı tık para çalıştıgım yerde 4.5 milyar az daha koy araba alırsın amk :)
-----------------------------hocam sen heralde motorları karıştırdın ;D sıfırır 10 milyarr onun ben ikinci elini 5 milyara alcam bu arda motor ve araba farklı şeyler