Satılık Muhteşem Emlak Scripti (Uygun Fiyat)
-
Merhaba arkadaşlar çeşitli borçlarım olduğundan dolayı elimde bulunan kendim 200 TL ye aldığım müthiş emlak scriptini satıyorum.
Yeni Özellikler
1 - Google Map Api'si kullanılarak ilanınızın uydudan çekilmiş görüntüsünü (koordinatlarını yönetim panelinden girerek) emlak detay sayfasında gösterebilirsiniz
2 - ilanınıza ait sınırsız sayıda video ekleyebilirsiniz.
Scriptin en büyük özelliği yönetim panelinden kolaylıkla sınırsız sayıda dil ekleyebilmenizdir,
diğer bazı özellikleri
- Sınırsız sayıda dil ekleyebilme (japonca, arapça, rusça gibi tüm dilleri destekler)
- Sınırsız sayıda ilan ekleyebilme,
- Eklenen ilanlara ait sınırsız sayıda resim ekleyebilme,
- Eklenen ilanlara ait sınırsız sayıda video ekleyebilme,
- Eklenen ilanlara google "MAP API" sayesinde ilanın uydudan çekilmiş fotoğrafını gösterebilme,
- İlanları listeye ekleyebilme,
- Listeye eklenmiş ilanları karşılaştırma özelliği,
- İlanı yazdırma özelliği,
- Sınırsız sayıda sayfa ekleyebilme, eklediğini sayfalara sınırsız sayıda alt başlık ekleyebilme, alt başlıklara ait sınırsız sayıda resim ekleyebilme
- Sınırsız sayıda emlak özelliği ekleyebilme,
- Arkadaşıam gönder ve tavsiye et özelliği,
- Ziyaretçilerden gelecek olan mesajlara için sınırsız sayıda yetkili ekleyebilme
- Eklediğiniz resimlerin üzerine yazı yazdırma özelliği (font boyut ve belirginlik belirleyebilme)
- Döviz kurlarını otomatik veya manuel güncelleyebilme
- ilanlarınıza ait fiyatları otomatik kur dönüştürücü
- Gelişmiş istatistik, yıllık, aylık ve tüm zamanlarda erişmiş ziyaretçiler, "dil, tarayıcı işletim sistemi gibi" ayrı ayrı görebilme (grafiksel özellikli)
php ve mysql ile yazılmıştır, tüm kodlar açıktır, kendi hostunuzda yayımlayabilirsiniz.Demo Adresi: http://emlak.webdem.net
Demo Admin Sayfası: http://emlak.webdem.net/admin
Kullanıcı adı: admin Şifre: demoScriptin sahibi mefe diye bi arkadaşım scripti 200 TL ye satıyor benim acil paraya ihtiyacım olduğundan 100 TL ye bırakırım.
Almak isteyenler pm atabilirler.. -
Eğer webmaster'lık yapıyorsanız emlak sitesi olarak kurun üst kısma logoyu yerleştirin trink paranızı alın.. hiç bir ayar gerektirmez. İsteyene kurulum yapılır.
-
güzelmiş ama burada emlakçı biraz zor bulursun.
-
ben de konuyu başksı açtı sandım :D
-
yok zaten emlakçı aramıyorum webmaster arıyorum emlakçı arasaydım script fiyatı kurulumla beraber 600 TL den aşağı olmazdı :) piyasası öyle çünkü script şahane..
-
eğer almayı düşünen varsa yarın ödemek şartıyla indirime gidebilirim :|
-
bu tarzda bi yatırım yapmayı düşünsem kesin alırdım. şuanki fırsat her zaman olmaz.
-
@ajan1111 çok haklısın.. elim düze çıktıktan sonra hayatta bu fiyata bırakmam.. Ki yaz bi gelsin emlak işleri şenlensin o zaman en az 3 firmaya yapsam emlak sitesi eder 1,500 TL
-
konuyu görünce kesin buzuldur dedim ama hüsrana ugradım:d
-
almak isteyen varsa mail atsın.. pazarlık yaparız 60 TL ye bile bırakabilirim..
tataryigit@gmail.com (sadece maildir)
-
admin paneline girilmior
gözle görülür bariz eksikleri var ama fiyatına göre ihtiyacı olan için güzel bişi