Satılık Netbook
-
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/compaq-mini-731et-3g-li-46130208
Ürünü Linkte gösteriyor temiz ürün bluray yazıcı almak istediğim için satıyorum aldığım fiyata ist içinden elden vericem hdd 60 değil 80gb dir.
Fiyat 350TL
-
Bu ürün kapanmıştır. Satışı devam eden benzer ürünlere göz atın: ?
-
WitchKing bunu yazdı:
-----------------------------Bu ürün kapanmıştır. Satışı devam eden benzer ürünlere göz atın: ?
-----------------------------Sayfayı aşağı kaydırdığında ürün gözükmüyormu?
-
yakın olsaydın alırdım :S
-
serhat8102 bunu yazdı:
-----------------------------yakın olsaydın alırdım :S
-----------------------------Nasip Değilmiş.
-
serhat8102 bunu yazdı:
-----------------------------yakın olsaydın alırdım :S
-----------------------------
Kargo var,Ptt kargo var,en olmadı şehirler arası çalışan otobüsler en uygunları fiyat olarak ve hatta bedavada olabilir tanıdık şöför durumuna göre :) -
350 çok para abi ya
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------350 çok para abi ya
-----------------------------Valla normalde bende çok dedim ama özellikleri felan iyi en önemlisi içinde 3g var yani sim kartı tak internete gir (vodafone,avea,turkcell farketmez)
zaten normalde 50 tl buna veriyorsun yani sana 300 e geliyor
-
Nesi guzel haci 60gb hdd var 1gb ram var yapma gizunu sevim ya en onemlisi hp bu ya
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
Nesi guzel haci 60gb hdd var 1gb ram var yapma gizunu sevim ya en onemlisi hp bu ya
iyide zaten 500Gb HDD-4Gb DDR3 RAM-GT540M Ekran kartı-İ5 veya İ7 işlemcisi olsa bunun adı Netbook olmazdı :) -
Jubei bunu yazdı:
-----------------------------KaRaKuLe bunu yazdı:
iyide zaten 500Gb HDD-4Gb DDR3 RAM-GT540M Ekran kartı-İ5 veya İ7 işlemcisi olsa bunun adı Netbook olmazdı :)
-----------------------------hoca saçma sapan konuşma ya öyle bişey istemiyorum ben ama en azından packerd bellin bi modelinde 250gb hdd 2 gb ram olan modeli var 400tl hem de bluetooth felan da vardı