Satılık Note 2
-
uparella
-
Kimse almassa 200e sat bana :)
-
Dos_Attach bunu yazdı
Kimse almassa 200e sat bana :)
300e alıcı var hocam :(
-
300 üüüüüçççç yüüüüz yaptım la :D
-
Hocam yanlış anlama ama bende vardı heryeri sağlam 350 sattım sadece arka kapak dişleri kırılmıştı başka hiçbir sorunu yoktu :) Ama Arkadaşa sattım
-
risk53 bunu yazdı
Hocam yanlış anlama ama bende vardı heryeri sağlam 350 sattım sadece arka kapak dişleri kırılmıştı başka hiçbir sorunu yoktu :) Ama Arkadaşa sattım
Haklısın, fiyat 50 lira
-
Hocam sunnettir gel duz 30 diyelim seninde isin goruksun benimde. Bak ekran falan hep masraf yapicam ben
-
Ciddi diyorum 350 liraya sattım :D Yakın arkadaşımdı telefonuda kullanmıyordum boşta duruyordu. Ne kadar istiyon dedi gidelim telefoncu ne verirse aynı fiyata vereyim dedim gittik sordum 350-400 dedi bende 350 ye verdim. İllaki daha yükseğe satabilirdim Ama sen telefonun ekran kırık diyosun bence onun ekranı ucuz değil yani
-
risk53 bunu yazdı
Ciddi diyorum 350 liraya sattım :D Yakın arkadaşımdı telefonuda kullanmıyordum boşta duruyordu. Ne kadar istiyon dedi gidelim telefoncu ne verirse aynı fiyata vereyim dedim gittik sordum 350-400 dedi bende 350 ye verdim. İllaki daha yükseğe satabilirdim Ama sen telefonun ekran kırık diyosun bence onun ekranı ucuz değil yani
Hocam enayilik demek istemiyorum yanlis anlasilmaya sebebiyet vermemek icin saflik diyeyim. Safligindan gidip fiyat arastirmani telefon borsasinda yaparsan tabi ki dedigi fiyat bu olur ölucu dolu orasi. Senin telefonun daha fazla ederdi ama nasilsa arkadasina vermissin hayrini gorsun
-
ekranı değişmek kolay,şarj soketide öyle.ama hareket sensöründen şüpheliyim! onun dışında soyuklara iyi bir kılıf yada yeni kasayla değiştirerek gayet güzel toplanabilir.hayırlı satışlar hocam.