Satılık Oem Parça
-
Akadaşlar elimde 17" Lg mönitör (ikinci el) , 512 mb Ddr400 So-dım ram ( sıfır ) 256 Ati ekran kartı ( ikinci el ) Lg dvd rom (ikinci el) monitör'ün modeli resimdeki gibidir..! İsteyen varsa fiyatta anlaşırız

*Temsili resimdir -
birader ekran kartının tam adını yazsan, bi de fiyat yazsan güzel olur ddr ram in fiyatını da yazıver :)
-
bana ram lazım kaç para dion
-
hocam ram ve ekran kartına fıyat cekıver ve ekran kartının tam olarak modelı nedır?
-
hacu sen butun parcalara fiyat yazsan tam süper olacak;)
bende dvd ye alıcıyım...
-
bnde 512 + 256 mb ddr 400 ram war isteyen olursa fiyatta anlasırız.. bursa / ankaradaki müridlere elden verebilirim...
-
dostum ben de ram a alıcıyım fiyat versene bu arada bende kingston var onla başka marka ram uyumlu çalışırmı ?
-
_RapBoy_ bunu yazdı:
-----------------------------
bnde 512 + 256 mb ddr 400 ram war isteyen olursa fiyatta anlasırız.. bursa / ankaradaki müridlere elden verebilirim...
kaç para istiyon söylede anlaşalım -
arkadaşlar ekran kartının modelini şu anda yasamıom :S ewde diilim 2-3 saat sonra yasarım. Ekran kartına 40-50 arası ram 45-50 arası :S rom'ada kafana göre bişi de işte :S
-
diener bunu yazdı:
dostum ben de ram a alıcıyım fiyat versene bu arada bende kingston var onla başka marka ram uyumlu çalışırmı ?
-----------------------------Markası önemli diilde uyuşması lasım :S Bendeki Ddr 400 Sodım sendekide Ddr 400 Sodım olması gerekir yoksa uyuşmas ve yakar :S
-
dostum dvd rom a ne kadar diyon?
Toplam Hit: 3082 Toplam Mesaj: 15