Satılık Opencart Teması [Tema+Kurulum]
-
Merhaba müritler,
Opencart'ın çok güzel bir temasını satışa çıkarmış bulunmaktayım. Temanın olduğu site linki;
Temayı editledim. Örneğini görmek için http://krea-if.com/firsat2/
Şimdi:
Bu temanın TBT dışında ki satış fiyatı 200, TBT içi satış fiyatı 150 TL'dir.
Verdiğim hizmetler:
- OpenCart
- OpenCart Fırsat2 teması kurulumu
- İçerik yerleştirme
-İsteğe göre ekstra modül ekleme (ücrete tabi değildir)
-İsteğe göre kargolama&ödeme modülleri.
Ödeme için:
-Banka havale/EFT (İş Bankası & Ziraat)
-PTT Posta Çeki,
-Paypal
-Bilyoner'i kullanabilirsiniz
Temayı satın almak isteyenler PM atabilirler. Tahribat dışı satışlar için fatih@krea-if.com adresine mail atabilirler.
Saygılar
-
editlenen bir tema için fiyat fazla gibi olmuş sanırım biraz =} şahsi görüşüm tabi ki... Editleme sade ve güzel olmuş hayırlı satışlar. Ben de sıfırdan kendi imalatım olan temayı mı satsam acaba ? (Hmmm yok satmıcam)
Kardeşim hayırlı satışlar.
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Merhaba müritler,
Opencart'ın çok güzel bir temasını satışa çıkarmış bulunmaktayım. Temanın olduğu site linki;
Temayı editledim. Örneğini görmek için http://krea-if.com/firsat2/
Şimdi:
Bu temanın TBT dışında ki satış fiyatı 200, TBT içi satış fiyatı 150 TL'dir.
Verdiğim hizmetler:
- OpenCart
- OpenCart Fırsat2 teması kurulumu
- İçerik yerleştirme
-İsteğe göre ekstra modül ekleme (ücrete tabi değildir)
-İsteğe göre kargolama&ödeme modülleri.
Temayı satın almak isteyenler PM atabilirler. Tahribat dışı satışlar için fatih@krea-if.com adresine mail atabilirler.
Saygılar
-----------------------------HACIIIIIIIIIIIIIII :)
İyi olmuşş ya :)
Bana bak ne dıcem ben senden bır sıte ıstesem yaparmısın?SİTE DEDIGIM FORUM GIBI BISI OLACAK KI GEREKIRSE FORUM DA DIYEBILIRIZ :)
AMA KAYIT FALAN SENIN SU ALISVERIS SITESINE KAYIT GIBI OLACAK :)Hesap Oluştur
Daha önceden kayıt olduysanız, lütfen Oturum Açma sayfasına gidiniz.
Kişisel Ayrıntılarınız
* Ad: < ="text" name="firstname" value="" /> * Soyad: < ="text" name="lastname" value="" /> * E-Posta: < ="text" name="email" value="" /> * Telefon: < ="text" name="telephone" value="" /> Bizi Nereden Buldunuz ?: < ="text" name="fax" value="" /> Adresiniz
Şirket Adı (Varsa): < ="text" name="company" value="" /> * Adres 1: < ="text" name="address_1" value="" /> Adres 2: < ="text" name="address_2" value="" /> * İlçe / Semt: < ="text" name="city" value="" /> * Posta Kodu: < ="text" name="postcode" value="" /> * Ülke: * Şehir / Eyalet: Parolanız
* Parola: < ="" name="" value="" /> * Parola(Tekrar): < ="" name="confirm" value="" /> Bülten Aboneliği
Bülten Aboneliği: < ="" name="newsletter" value="1" /> Evet < ="" name="newsletter" value="0" ="" /> Hayır -
sRcN bunu yazdı:
-----------------------------editlenen bir tema için fiyat fazla gibi olmuş sanırım biraz =} şahsi görüşüm tabi ki... Editleme sade ve güzel olmuş hayırlı satışlar. Ben de sıfırdan kendi imalatım olan temayı mı satsam acaba ? (Hmmm yok satmıcam)
-----------------------------Başkan adamlar OpenCart kullanmıyorlardı. Ben OpenCart'ı bu siteye uyarladım :) Tema o yüzden özgündür.
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------sRcN bunu yazdı:
-----------------------------editlenen bir tema için fiyat fazla gibi olmuş sanırım biraz =} şahsi görüşüm tabi ki... Editleme sade ve güzel olmuş hayırlı satışlar. Ben de sıfırdan kendi imalatım olan temayı mı satsam acaba ? (Hmmm yok satmıcam)
-----------------------------Başkan adamlar OpenCart kullanmıyorlardı. Ben OpenCart'ı bu siteye uyarladım :) Tema o yüzden özgündür.
-----------------------------http://krea-if.com/firsat2/admin/ :S opencart ?
-
sRcN bunu yazdı:
-----------------------------HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------adam opencart teması diyo ne bekliyodun ki? :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------adam opencart teması diyo ne bekliyodun ki? :)
da diyor yalnız alper okumadın sanırım :} ama orjinal olarak verdiği linkteki yer de opencart :}
-
Yazarken klavye sürşmüş beyler :)
Edit: Adamlar OpenCartın bu sürümünü kullanmıyorlarmış yazacaktım. Heyecandan yanlış şey etmişim
-
:)
-
Opencart Teması [Tema+Kurulum]
başlığı oku hoca :) adam yanlış kelime kullanmış olabilir
fırsat temaları içinde gördüğüm şuan için en başarılı opencart fırsat teması osdem06 hoca yapıyordu fırsat teması
gereksiz yere baltalamaya çalışmayalım
bir kaç hafta önce yeni sürüm çıktı onda uyum sağlıyormu?
-
suhatuna bunu yazdı:
-----------------------------:)
-----------------------------Senin istediğin siteyi yaparım hacım.