Satılık Performans Bilgisayarı (İNTEL)
-
suhatuna bunu yazdıCAgAtAy bunu yazdı
Çizik atıyım da işe giricem ilk maaşımla satılmazsa alıcam ;)
Soz mu hocam :)
Maasi once istesen :)
Sagolasin ustadim .... insALLAH ...
Söz hocam :))
-
CAgAtAy bunu yazdısuhatuna bunu yazdıCAgAtAy bunu yazdı
Çizik atıyım da işe giricem ilk maaşımla satılmazsa alıcam ;)
Soz mu hocam :)
Maasi once istesen :)
Sagolasin ustadim .... insALLAH ...
Söz hocam :))
:) Taman hocam sagol
-
Uppppp'sss ...!
-
Bu da sanalpazar linki olsun :)
http://www.sanalpazar.com/Acil-Satilik-Performans-Bilgisayari-Izmirden-__isp4979915 -
suhatuna bunu yazdıCesnist bunu yazdı
İyi sistemmiş hocam zorda olunmasa satılacak sistem değil hani.Umarım eline kısa zamanda para geçer de belki kasayı satmazsın.
edit : up olsun :)
Aynen hocam , emek verdik topladik.
Ama 3000 - 4000 tl para lazim acil.
InsALLAH dedigin gibi olur da , zor be ustsdim.
normal fiyat - satmak istediğin fiyat 3.273,00 - 2400,00 =873,00 tl fark mevcut 3000,4000 ihtiyaç kredisi çeksen satış zararından karlı olacağın bariz!! yinede alana satana hayırlı satışlar arkadaş bu yola başvurmus.
-
donanimhaber in ikinci el bölümüede konu aç hocam sanal pazar linkini ver orada. daha hızlı satabilirsin oranın ikinci eli baya işlek :)
-
taekwondo bunu yazdısuhatuna bunu yazdıCesnist bunu yazdı
İyi sistemmiş hocam zorda olunmasa satılacak sistem değil hani.Umarım eline kısa zamanda para geçer de belki kasayı satmazsın.
edit : up olsun :)
Aynen hocam , emek verdik topladik.
Ama 3000 - 4000 tl para lazim acil.
InsALLAH dedigin gibi olur da , zor be ustsdim.
normal fiyat - satmak istediğin fiyat 3.273,00 - 2400,00 =873,00 tl fark mevcut 3000,4000 ihtiyaç kredisi çeksen satış zararından karlı olacağın bariz!! yinede alana satana hayırlı satışlar arkadaş bu yola başvurmus.
.......
JiggSaw tarafından 07/Kas/12 17:13 tarihinde düzenlenmiştir -
nukeshore bunu yazdı
donanimhaber in ikinci el bölümüede konu aç hocam sanal pazar linkini ver orada. daha hızlı satabilirsin oranın ikinci eli baya işlek :)
Bugun oraya da actım hocam ...
sahibinden.com , sanalpazar ve donanimhaber.com/forum ikinci el ıcacık fırsatlar :) Her bölüme açmış bulunmaktayım :)
Sagol önerın ıcın .... -
Up olsun ozaman :)
-
PC için @suhatuna ile anlaştık hocalar. S3 için konulun kendisiyle =)