Satılık Play Station 3
-
Selam hocalar,
Bi arkadaşım çok sıkışık elinde olan ps3 40 gb fat kasa ( versiyon atılabilir kasadır, play station cafelerin çok tercih ettiği kasadır kırılabildiği için) satmak istiyor. nakite sıkışık kredisi var ödeyemedi benimde aklıma burası geldi.
Ps3 40Gb fat kasa cihazın içi sıfır( biliyosunuz ps3 lerde tamir olayı yok orjinal ürünlerde servise gider senin kasana yeni cihaz takar gönderirler. servise gitti ürün kasaya sıfır makineyi koyup yolladılar sonyde çalışıyorum nerden biliyosunuz demeyin. swap deriz aramızda neyse)
3d hdmı kablo + kol şarj kablosu
2 adet orjinal yeni kol
God of War Ascension ( en son çıkanı)
Gran Turismo 5
Fifa 2012
Pes 2013
Twisted Metal
All Star Battle Royale
Starhawk
Special Forces
Sorcery
oyunlarıyla birlikte verilecektir. oyunlar içine gömülü degildir orjinaldir ve bluray disc olarak verilecektir. cihazda son yazılım mevcuttur işletim sistemi dili türkçedir.
Fiyat olarak 500 Tl istiyomuş hocalar, lütfen baltalamayın hocalar nakte sıkışık. baltalamak isteyenler fikirlerini kendilerine saklasınlar
-
Servise neden gitti, geldikten sonra hiç kullanıldı mı?
Fiyat iyi görünüyor. Kasanın durumu nasıl, resim?
-
noname bunu yazdı
arı
-
noname bunu yazdı
-
noname bunu yazdı
stant ürünüydü sony magazasında cihazı servise gönderdik değiştirdik cihazı iç kasa yepyeni 1 aylık dış kasa olarak kılcal çizikler var piyano black kasa olduğu için öyle çok derin çiziği vs si yok cihazın
orjinal çantası içerisinde verilecek ps3 çantası ama dediğim gibi cihaz arkadaşın olduğu için bnde resmi yok resmini istedim yollarsa upload edicem zaten, istanbul içi elden teslimat edilebilir.
-
fotoları görelim alabilitem var... Ama tabi ki fotolar öncelikli...
-
up
-
Fotolara bir bakayım duruma göre düşünücem
-
up
-
up
-
up