Satılık Playstation 2 [Çok Temiz]
-
Evet hacılar playstationumu satıyorum çok temizdir.isterseniz akşama resimlerinide koyarım yanında 2 adet kol 3 adet oyun,16 mb memory card ile beraber.
Fiyat olarak 180 ciddi alıcı varsa anlaşabiliriz.
-
resimler için burayıda ben alıyorum.
-
600 e ps3 40gb buldum , elemanin birisiene cekilisle cikmis ,aldiktan sonra bende satacam ps2 yi :D
-
hocam bişey diyim daha 2 gün önce eminönü doğu bankta sordun ps2 fiyatı sıfır 200ytl dedi eminimki biraz pazarlıkla 180-185 e bırakırdı adam 2 kol vardı oyun vermiyordu yanında ama.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
600 e ps3 40gb buldum , elemanin birisiene cekilisle cikmis ,aldiktan sonra bende satacam ps2 yi :D
-----------------------------Ücretsiz verirsen talibim.
-
Yok hoca bende 200 fiyat isterim , makine tertemiz,garantisi devam ediyor 13-14 ay garantisi var daha.360 a almistim zamaninda.matrix chipli , multitab da hediyem olsun 2orjinal koluda var :D birsurude oyun :P
-
ArkiYaN bunu yazdı:
hocam bişey diyim daha 2 gün önce eminönü doğu bankta sordun ps2 fiyatı sıfır 200ytl dedi eminimki biraz pazarlıkla 180-185 e bırakırdı adam 2 kol vardı oyun vermiyordu yanında ama.
-----------------------------hocam arkadaşla tatile gitmek için satıyoruz :d
ihtiyacımız olmasa satmayız yanı :)
-
Biz de satamadık amk , g.tümüzde patladı :D
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Yok hoca bende 200 fiyat isterim , makine tertemiz,garantisi devam ediyor 13-14 ay garantisi var daha.360 a almistim zamaninda.matrix chipli , multitab da hediyem olsun 2orjinal koluda var :D birsurude oyun :P
abi sen bana piyango kuponunu vercektin ondan bi şey çıkmıştı :D
sen onu bana verme ps2yi ver :F -
-
c0der bunu yazdı:
bu ince tasarlanan ps2 lerde fan yok,
eski tip yani fanlı olanlar para eder.
Asıl onlar para etmiyor.Hepsinde eski dandik çipler takılı.PS de ısınma sorunu yokki zaten xbox gibi.