Satılık Playstation 3
-
Herkeze Selam Aleykum... Elimde 1 adet satmak istediğim orjinal Playstation 3 Slim var yanında tüm kullanım kablolarını (Hdmi + Usb Şarz + Güç kablosu) ve 2 adet kol + Pes 2013 orjinal cd 'si + 2 adet oyun daha yanında hediye verilecektir. Cihaz temiz ve sorunsuzdur kozmetik açıdanda temiz ve titiz kullanılmıstır. Fiyat olarak 450 tl düşünüyorum ufak bir pazarlık payı vardır.
Not: istanbul içi elden verebilirim almak isteyen gelir dükkanımda çayımı çorbamı içer.
-
Oyunlarını ayrı satmayı düşünür müsün?
-
Makineyi almak isteyen arkadaş olursa öncelik onun olsun almazsa sana satarız hacı abi.
Bu arada yazmayı unutmuşum cihaz 320 GB
DeepInside tarafından 12/Eki/14 22:42 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam bunlarda korsan oyun çalıştırabiliyor muyuz ? Cahilliğimi mazur gör konsolları pek sevmiyorum bugüne kadar toplsan 1 saat bile oynamamışımdır.
-
Tamam.Last of us satan varmı beyler ps3 için fiyat verebilir mi?
-
Mustafa bunu yazdı
Hocam bunlarda korsan oyun çalıştırabiliyor muyuz ? Cahilliğimi mazur gör konsolları pek sevmiyorum bugüne kadar toplsan 1 saat bile oynamamışımdır.
Korsan oyun çalıştırabilmen için 100 liralık gibi bi maliyete kırdırma işlemi yaptırabilirsin sonrasında oynayabilirsin.
-
O zaman kırdırmak daha mantıklı değil mi ? Zira orjinal oyuna vereceğin paradan çıkarıyor kendisi ücretini.
-
DeepInside bunu yazdıMustafa bunu yazdı
Korsan oyun çalıştırabilmen için 100 liralık gibi bi maliyete kırdırma işlemi yaptırabilirsin sonrasında oynayabilirsin.
hocam cihazın içini açmadan cfw yaptırılabiliyorsa cihaza bunu yaptırarak kargolama imkanın olurmu ?
-
Kırma işinden sonra Online oynayamıyorsun sanırım
-
mataramasuko bunu yazdı
online oynanailiyor bunun için yamalar var ben gta 5 oynuyorum çatır çatır :)
-
DeepInside bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
online oynanailiyor bunun için yamalar var ben gta 5 oynuyorum çatır çatır :)
Cihaz kırık mı? Gta5i nasıl oynuyorsun?