Satılık Playstation 3

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepInside
    DeepInside's avatar
    Erkek

Herkeze Selam Aleykum... Elimde 1 adet satmak istediğim orjinal Playstation 3 Slim var yanında tüm kullanım kablolarını (Hdmi + Usb Şarz + Güç kablosu) ve 2 adet kol + Pes 2013 orjinal cd 'si  + 2 adet oyun daha yanında hediye verilecektir. Cihaz temiz ve sorunsuzdur kozmetik açıdanda temiz ve titiz kullanılmıstır. Fiyat olarak 450 tl düşünüyorum ufak bir pazarlık payı vardır. 

Not: istanbul içi elden verebilirim almak isteyen gelir dükkanımda çayımı çorbamı içer.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Oyunlarını ayrı satmayı düşünür müsün?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepInside
    DeepInside's avatar
    Erkek

Makineyi almak isteyen arkadaş olursa öncelik onun olsun almazsa sana satarız hacı abi.

Bu arada yazmayı unutmuşum cihaz 320 GB

DeepInside tarafından 12/Eki/14 22:42 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hocam bunlarda korsan oyun çalıştırabiliyor muyuz ? Cahilliğimi mazur gör konsolları pek sevmiyorum bugüne kadar toplsan 1 saat bile oynamamışımdır.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Tamam.Last of us satan varmı beyler ps3 için fiyat verebilir mi?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepInside
    DeepInside's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Hocam bunlarda korsan oyun çalıştırabiliyor muyuz ? Cahilliğimi mazur gör konsolları pek sevmiyorum bugüne kadar toplsan 1 saat bile oynamamışımdır.

Korsan oyun çalıştırabilmen için 100 liralık gibi bi maliyete kırdırma işlemi yaptırabilirsin sonrasında oynayabilirsin.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

O zaman kırdırmak daha mantıklı değil mi ? Zira orjinal oyuna vereceğin paradan çıkarıyor kendisi ücretini.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bayarbatuhan
    bayarbatuhan's avatar
    Erkek
    DeepInside bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

Korsan oyun çalıştırabilmen için 100 liralık gibi bi maliyete kırdırma işlemi yaptırabilirsin sonrasında oynayabilirsin.

hocam  cihazın içini açmadan cfw yaptırılabiliyorsa cihaza bunu yaptırarak kargolama imkanın olurmu ? 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Kırma işinden sonra Online oynayamıyorsun sanırım 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepInside
    DeepInside's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

online oynanailiyor bunun için yamalar var ben gta 5 oynuyorum çatır çatır :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    DeepInside bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

online oynanailiyor bunun için yamalar var ben gta 5 oynuyorum çatır çatır :)

Cihaz kırık mı? Gta5i nasıl oynuyorsun?

Toplam Hit: 2358 Toplam Mesaj: 22