Satılık Posterler...
-
Ricky Martin (Dev Poster)
Andriy Shevchenko (Dev Poster)
Adriano (Dev Poster)
Nelly (Dev Poster)
Matrix (Dev Poster)
Blue (Dev Poster)
Ceza (Büyük Boy)
Amy Lee (Büyük Boy)
Richard Ashcroft (Büyük Boy)
Lauri-The Rasmus Solisti (Büyük Boy)
Lindsay (Büyük Boy)
Duncan (Büyük Boy)
Incbus (Büyük Boy)
Manga (Büyük Boy)
Gwen Stefani (Büyük Boy)
Michael Jackson (Büyük Boy)
Leonarda Di Caprio (Büyük Boy)
Hakan Ve Gökhan Özoğuz (Büyük Boy)
Özcan Deniz (Büyük Boy)
Ricky Martin
Lee
Girls Aloud
Seferad
Thalia
Mustafa Sandal
Tom Cruise
Justin Timberlake
Göksel
Sezen Aksu
Katie Holmes
Burak Kut
Chris Cornell
Zinedine Zidane
Ricardo Quaresme
Hepsi Sadece 40YTL
Not : Posterler elden teslim veya ptt ile ulaştırılacaktır. Posterlerin içinden seçim yaparak almak isteyenler özel mesaj ile ulaşabilir. -
ilk açtığın konuya yazabilirdin ama fazla kasma istersen yöneticilerin gözü üzerimizde.. banlanabilme ihtimalin yavaş yavaş yükseliyor..
-
bugün birazcık kafam garip evet bi önceki konuya yazabilirdim gerçekten özür dilrm bi faha tekrarlnz
-
saint_of_rock bunu yazdı:
-----------------------------bugün birazcık kafam garip evet bi önceki konuya yazabilirdim gerçekten özür dilrm bi faha tekrarlnz
-----------------------------bana söylemene gerek yok :) adminlere destek@tahribat.com buraya mail atabilirsin ve konunun silinmesini isteyebilirsin. bu konu silinince önceki konuna mesaj yazabilirsin ama fazla reklam yapma aşırıya falan kaçma yani.. posteri mağazası değil hocam burası :) satmak istediklerini hepsini topluca birleştir öyle yap istersen.. ama reklamın fazla dozunu kaçırma..
-
hayatımdan postere para veren kimseyi tanımadım :|
-
peşin fiatına 12 ay vadeli taksit yapsak :|
-
Peşin fiyata indirim yaprz
-
Hocam bunlar harici poster satıyomusun ? Yani rock ve metal grupların posterleri vs falan ? Yoksa sadece elinde bunlar mı var ?
-
hepisine 15 lira çalşır
-
hepsi derken ? bunların hepsi teker teker 40 lira fiyat farkı yok mu demek istiyorsun ... toptan 40 lira mı ?
-
bütün posterler = 40 ytl demek istiyor, ben böle anladım.