Satılık Pro 2000 Bilgisayar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek
    sen bunuwww. gittigidiyor.com a gir üye ol orda acok artırma ile sat .ama şimdi cok düşük fiata cokgüzel pc ler satılıyor.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    dostum fiyatı kafanda şöyle belirt şimdi sen monitor bile 163$ demişin ama o sanırım sıfır fiyatı ayrıca bu tür teknolojik zımbırtılar günden güne oyle bir ucuzlarki cep telefonu gibidir 1sene önceki fiyatıda katarsan işin içine ve ayrıyetten kullanıldıgını düşünürsen bilgisayarın 500 civarı gider nerde oturdugunu bilmiyorum ama maddiyata sıkıştıysan kadıkoyde satabilirsin eğer 700 ytl den az paraya ihtiyacım var diyosan parça parça satman daha uygun 250gb disk 70 100 herneyse falan filan böyle satarsan daha karlı cıkarsın düşüncesindeyim :)

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    monoton
    monoton's avatar
    Erkek
    ok onerin icin saol
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    400 ytl - 'ye alabilirim belki.

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    monoton
    monoton's avatar
    Erkek
    fivestar bunu yazdı:
    -----------------------------
    dostum fiyatı kafanda şöyle belirt şimdi sen monitor bile 163$ demişin ama o sanırım sıfır fiyatı ayrıca bu tür teknolojik zımbırtılar günden güne oyle bir ucuzlarki cep telefonu gibidir 1sene önceki fiyatıda katarsan işin içine ve ayrıyetten kullanıldıgını düşünürsen bilgisayarın 500 civarı gider nerde oturdugunu bilmiyorum ama maddiyata sıkıştıysan kadıkoyde satabilirsin eğer 700 ytl den az paraya ihtiyacım var diyosan parça parça satman daha uygun 250gb disk 70 100 herneyse falan filan böyle satarsan daha karlı cıkarsın düşüncesindeyim :)
    parca parca satmaya zamanım yok fiyat 600 ytl oldu istanbul z.burnunda oturuyorum
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FireOfHeaven
    FireOfHeaven's avatar
    Erkek
    sıfırını alırsın 700 milyona

bazen inanmak en büyük kumardır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek
    Lcd sine baktım 163 dolar diosun yazdığın listede lcd ekran yokki alla alla ?

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    monoton
    monoton's avatar
    Erkek

venom88 bunu yazdı:
    Lcd sine baktım 163 dolar diosun yazdığın listede lcd ekran yokki alla alla ?
    -------------------------

17 inc lcd monitor dahil altta eklemiştim 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    400 'e inersen alırım hacı (:

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    monoton bunu yazdı:
    arkadaslar bu bilgisayari en gec yarına kadar satmam lazım ciddi alıcılar fiyat yazsın
    hoca tam 400 lira param var ne dersin?

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
Toplam Hit: 4453 Toplam Mesaj: 21