Satılık Programlama Kitapları
-
Adım Adım Visual Basic 6.0 Uygulamaları Erdal Akpınar
Borland Delphi 7 TÜRKMEN KİTABEVİ İhsan Karagülle
Borland Delphi 7 Uygulama Geliştirme Rehberi 34 Konuda Delphi 7 TÜRKMEN KİTABEVİ A.
Borland Delphi İnternet Programcılığı TÜRKMEN KİTABEVİ İhsan Karagülle/ A. Zeydin Pala
MCSE 1: Sertifika Sınavlarına Temel Hazırlık Kılavuzu
MCSE 2: Active Directory Sınavlarına Hazırlık Kılavuzu
Adım Adım Delphi 7 uygulamaları
MCSE 3: Sertifika Sınavlarına Hazırlık Kılavuzu/ Windows Server 2003 Sistemlerinin Yöntemi
Bu Kitaplar Satiliktir. Fiyati Açık Artırma usulu ile olabilir. Kitaplar Sıfırdan farksızdır çok az kullandım . Takasa gitmek isteyenlerle takasta yapılır.
-
konu uppppp
-
hocam açık arttırma değilde bize tam bi fiyatlarını çıkar da ona göre düşünelim...
-
mcse kitaplarının 3 üne ne istiyorsun son fiyat?
+ c#, cisco üzerine kitaplar var mı, yada satıyor musun :)
-
mcse 3 kitap 50 ye Olur hiç kullanmadım çok temizler . sen bana delphi 2007 ve 2009 kitabı ayarlarsan takas yaparız ..
diğer kitaplar 25 ile 30 arasındadır . delphi ve vb uygulama kitapları avantadır yanlarında.
-
kitap kurdu fiyatına göre 12.5 tl indirim yapmışsın ki senin ki de ikinci el (ne kadar temiz olursa olsun ikinci el fiyatı çok daha uygun olmalı.. prensip böyledir, satın almışsan hiç kullanmamışsan bile ikinci el olarak değerlendiriliyor:))
ben kadıköyde daha ucuza alırım + kargo parası da yok orada :)
umarım alıcı çıkar..
-
amacım para kazanmak değil. Kitaplarımı işine yarayanlara satmak ve kendime yeni kitaplar almak için uğrasıyorum. Başka bi amacım yok hocam
-
Visual Basic 6 Kitabı Ne kadar :R
-
hocam alfa yayınlarının bastan sona bi vb6 kitabı var bide uygulama alıstırma kitabı var. 2 kitapta işime pek yaramaz. 25 e bırakırım ikisini kardeşim.
-
Konu güncell
-
legion_of_doom bunu yazdı:
-----------------------------mcse kitaplarının 3 üne ne istiyorsun son fiyat?
+ c#, cisco üzerine kitaplar var mı, yada satıyor musun :)
-----------------------------legion_of_doom eger ingilizcen iyiyse sana cisconun resmi kitaplarının hepsini uplıyım bir ara haftaya hatırlat sadece:)