Satılık PS4 + 2 CD'li 3 Dijital Oyun + 2 Dualshock 4 Kol 8 Ay PSN PLUS HESAPLI
-
Merhaba müridler,
Yeni bilgisayar toplayacağım için PS4'ü mü satışa çıkarmış bulunmaktayım,
Cihaz 6 aylıktır, 1.5yıl ithalatçı garantisi devam etmektedir, tertemizdir cihaz, faturası kutusu herşeyi tamdır.
Bunlar sonradan aldıklarım,

Dijital oyun olarak,
İçerisinde Call Of Duty AW , Last Of Us ve Metal Gear Solid vardır, Endonezya PSN Plus hesabı bulunmaktadır 8 ayı var daha, online bütün oyunları oynayabilirsiniz.
Fiyat: 1200
Edit: istanbul içi elden teslim.
Ürün görselleri geldi:

ArduouS tarafından 09/Eyl/15 19:53 tarihinde düzenlenmiştir -
http://www.tahribat.com/forum/satilik-masaustu-bilgisayar-210704
Hayırlı satışlar.
yukarda ki konuda satılık bilgisayar var hocam işini görürse die yazayım dedim.
-
leadertay bunu yazdı
http://www.tahribat.com/forum/satilik-masaustu-bilgisayar-210704
Hayırlı satışlar.
yukarda ki konuda satılık bilgisayar var hocam işini görürse die yazayım dedim.
Saol hocam 4k gibi bi bütçe ayırmayı düşünüyorum daha sağlam bişeyler bakıyorum, monitör, hdd, ram, kasa gibi bişeyler alabilirim parça olarak ikinci el
http://www.tahribat.com/forum/4k-butceli-bilgisayar-toplamak-icin-yardim-210940
buda toplamak istediğim pc özelliklerini görebilirsin
-
son olur fiyatı bildirirmisin hocam ?
düşünüyorum ben aslında. ama pek bilgim yok bu cihazla alakalı. detaylı bir anlatım yaparsan sevinirim.
mesela hangi oyunları oynuyorum. kopya oyun oynayabiliyormuyum ?
-
Freak bunu yazdı
son olur fiyatı bildirirmisin hocam ?
düşünüyorum ben aslında. ama pek bilgim yok bu cihazla alakalı. detaylı bir anlatım yaparsan sevinirim.
mesela hangi oyunları oynuyorum. kopya oyun oynayabiliyormuyum ?
Son fiyatta birşey yapamam hocam 50 lira indirim yapabilirim , Oyunlar korsan oynayamazsın, orjinal alman gerekir yada Donanimhaberden 1 oyun alıp 2 kişi oynayabiliyor PSN Kardeşlik diye bir konudan oyun hesaplarını ucuza alıp indirip oynayabilirsin hocam. PS4 te çıkan bütün oyunları oynarsın :)
-
Bi up yapalımda işten dönen tayfa da faydalansın
-
oollmmm bedava lann
-
JahR bunu yazdı
oollmmm bedava lann
:)) satayım sana ozaman
-
Çeto PSN Plus hesabını kendi psn hesabımıza bağlama şansımız var mı ? şimdi bende ps3 var kendi psn hesabımda var haliyle senin hesabının plus süresini kendime aktarma şansım var mı yoksa direk hesabımı veriyorsun ?
-
Cesnist bunu yazdı
Çeto PSN Plus hesabını kendi psn hesabımıza bağlama şansımız var mı ? şimdi bende ps3 var kendi psn hesabımda var haliyle senin hesabının plus süresini kendime aktarma şansım var mı yoksa direk hesabımı veriyorsun ?
aktarma yok direk hesabı sana veriyorum sen o hesabı kullanıyosun
-
ArduouS bunu yazdıCesnist bunu yazdı
aktarma yok direk hesabı sana veriyorum sen o hesabı kullanıyosun
hıı peki normal plus üyeliği ne kadar hocam aylık veya yıllık ?