Satılık Psp Fat
-
psp i son 1.5-2 yıldır ilgimi çekmiyor kendileri belkide yeni modelleri çıktığı için horgördüm ondan ilgilenmedim yeni modelleri alıcak imkanım olmadığı için fat ımla yetindim Şimdi ise hem ihtiyaçtan hemde kullanmadığım için Satıyorum . 1-2 gün önce sıkıntıdan baktım yeni firmware çıkmışmı diye hemen yükselttim şuanda 5.50 GEN-D ( Full ) Yüklü Gözlemlediğim Kadarı ile Ölü pixel Yok . Fiyat Konusunda Birşey Demiyorum Çünki Piyasadaki Durumla ilgili hiçbir bilgim yok Yanında Sandisk Memory stick 1gb vericem ki 1gb olduğu için pek işe yaramıyacaktır birde şarj aleti. başka bir aksesuarı yoktu. Ozamanlar babam bunu yılbaşı hediyesi olarak almıştı o yüzden Satmak pek içimden gelmiyor ama Yapıcak birşey yok . Fiyat Tekliflerinizi Bekliyorum Arkadaşlar .
-
70 Gayme Vereyim hocam piyasasını bilmem ama elimde o kadar var
-
zaten o aralar bu FAT'ların fiyatı
-
Teklifleri Değerlendiricem .
-
Mr_Dark bunu yazdı:
-----------------------------70 Gayme Vereyim hocam piyasasını bilmem ama elimde o kadar var
-----------------------------
70 :|100 lira vereyim sat bana o zaman
-
Düşünenler için Ps2 Slim ile Takasada Razıyım .
-
Fiyat konusuda 100-110TL Civarı verene satıcam Acil satmam gerek . =)
-
2 defa gitmiş mesajım özür dilerim.
-
Hocam wifi falan varmı bunda ? varsa alayım yahu 100 e
-
jarz aleti 45 ytl 70 veren arkadaşa ver gitsin zaten nerden baksan olucak artı kartta alıcak 150 bulacaktir sat gitsin madem kulanmıyorsun Başkası kulansın
-
SpArK ile anlaştık . yarın herşey kesinleşecek