Satılık PSU, Kasa Vb.
-
Hacılar Xilence Redwing Serisi 480W güç kaynağım, mavi - bej renklerindeki kulplu falan kasamı (resmini atarım yakında) yanında ddr2 ram, fx5200 ekran kartı gibi bonuslarla satacak olsam alıcı çıkar mı?
"Neden satıyorsun?" derseniz; yeni kasa alayım diyorum, eski kasa ve PSU ile parasının bir kısmını çıkarabilirsem alıcam.
PSU: http://www.xilence.de/en/products/power-supplies/red-wing-series/redwing-series-480w-r3.html
-
Benim olsun fötö koyarım 2 güne.
-
ALLAH yardımcın olsun kardeşim :) umarım istediğin gibi satarsın.
-
Sağol hocam. Satamam dimi :D
-
fiyat nedir
-
kasa ihtiyacım var benim
psu filan alta takılan birşey mi nasıl hocam link foto moto bişiler verir misin
-
Kasanın fotosunu yarın atayım hocam, PSU bilgisayarın güç kaynağı oluyor. Yukardaki linktekinin aynısı. İkisini birden alana 60'a veririm.
krypt tarafından 14/Şub/14 20:49 tarihinde düzenlenmiştir -
KrypT bunu yazdı
Kasanın fotosunu yarın atayım hocam, PSU bilgisayarın güç kaynağı oluyor. Yukardaki linktekinin aynısı işte hocam. İkisini birden alana 60'a veririm.
abi burnumdan çay getirdin , psu alta takılan derken kasanın altına takılanmı demek istedim.
işlemci sogutucusu çok büyük üst alana çok zor sıgıyor , ihtiyacım var nette bakınıp duruyorumda
uyarsa senden alıyım diye dedim. bi kasanın model veyahut fotografını filan çekersen ona göre dışarıdan almayım.
-
baristbt bunu yazdıKrypT bunu yazdı
Kasanın fotosunu yarın atayım hocam, PSU bilgisayarın güç kaynağı oluyor. Yukardaki linktekinin aynısı işte hocam. İkisini birden alana 60'a veririm.
abi burnumdan çay getirdin , psu alta takılan derken kasanın altına takılanmı demek istedim.
işlemci sogutucusu çok büyük üst alana çok zor sıgıyor , ihtiyacım var nette bakınıp duruyorumda
uyarsa senden alıyım diye dedim. bi kasanın model veyahut fotografını filan çekersen ona göre dışarıdan almayım.
Sonradan farkettim sorunu ama emin olamadım iki soruyu da cevapladım:D
Kasanın fotosunu yarın çekeyim hocam evde değilim 2 gündür. Şöyle söyleyeyim kasada PSU üstte duruyor, benim işlemcide Cooler Master Hyper 212 Evo soğutucu takılı. Sığıyor ikisi np.
krypt tarafından 14/Şub/14 21:54 tarihinde düzenlenmiştir -
KrypT bunu yazdı
Kasanın fotosunu yarın atayım hocam, PSU bilgisayarın güç kaynağı oluyor. Yukardaki linktekinin aynısı. İkisini birden alana 60'a veririm.
ahahaha çekintoşun mucidine hakaret :) hayırlı satışlar hocam
-
KrypT bunu yazdı
psu: power supply unit