Satılık Replika İphone 4S
-
Tlefon kozmetik olarak gayet temiz ekran jelatinli çiziksiz.Sadece arka kapakta boydan boya bir çatlak var.Android işletim sistemlidir.İmei kayıtlıdır.Siyah renktir
Fiyat :. KARGO ALICIYA AİT 80 TL.
-
Hibe ediyodu sozde :F
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Sanane hocam? İster satarım ister benzin döker yakarım.Mal benim değil mi ? Ben bu telefonu kimseye vereceğim diye söz vermedim.Dğer teleofnlara söz verdim onları zaten arkadaşlara yarın gondreceğim. -
Citizen bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdı
Sanane hocam? İster satarım ister benzin döker yakarım.Mal benim değil mi ? Ben bu telefonu kimseye vereceğim diye söz vermedim.Dğer teleofnlara söz verdim onları zaten arkadaşlara yarın gondreceğim.Niye bu kadar sert çıkıştın ki adama ?
Espri olsun diye söylemiş bence.
Hayırlı satışlar
Huerfanos tarafından 26/Oca/14 12:38 tarihinde düzenlenmiştir -
Citizen bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdı
Sanane hocam? İster satarım ister benzin döker yakarım.Mal benim değil mi ? Ben bu telefonu kimseye vereceğim diye söz vermedim.Dğer teleofnlara söz verdim onları zaten arkadaşlara yarın gondreceğim.Sakin ol genc saka yaptim ben sadece, naparsan yap banane benim malim mi.
-
Beni yalancı çıkartmaya çalışıyor ona sinirlendim neyse teşekkür ederim.Yarın kredi kartı ödemem var para lazım.
-
UP Olsun !!!
-
mürite destek up olsun. hayırlı satışlar
-
Citizen bunu yazdı
Beni yalancı çıkartmaya çalışıyor ona sinirlendim neyse teşekkür ederim.Yarın kredi kartı ödemem var para lazım.
Senin neyini yalanci cikartacam ya ben sorunlu musun arkadasim sen ?
http://www.tahribat.com/Forum-Ucretsiz-Samsung-E-250i-189726/
Eben mi yazdi 3.mesaji ??
O yazdigin aklimda kalmis konuyu satilik olarak gorunce de takildim oylesine yazdim.
Banane senin telefonundan malindan al ne bok yiyoasan ye banane.
-
Ben ne yazıyorum sen ne anlıyorsun.Bir daha takılmazsan sevinirim.
-
resim varsa atabilirmisin lütfen