Satılık Samsung 2Tb 3.5" Hdd
-
arkadaşlar selamlar. garantiden gelen harddiskimi satıyorum
hdd bu sabah geldi elime. değişim yapıldı. yani sıfır kendisi. poşedini bile çmadım. 1 senede garantisi var.
fiyat olarak 200 lira düşünüyorum.
-
İyi satışlar. Garanti süresi ne kadar var hocam ? B'nden sana up :)
-
tbtgezgini bunu yazdı
İyi satışlar. Garanti süresi ne kadar var hocam ? B'nden sana up :)
bir yilmis kendi aciklamasimda yaziyor. Sifir alet bir yil garanti. -
garanti süresi daha bir yıl var. garantiden geldiği gibi duruyor. denemesini bile yapmadım hacım. poşedini açmadım daha.
-
eğer sıfır gönderdilerse fiyat çok iyi.1 tb fiyatına 2 tb.sadece 1 yıl garanti az
-
Garantiden dönen ürün ister tamir edilip dönsün isterse fabrikadan 1 dkika önce üretimi yapılmış olsun fark etmeksizin. Ürünün garantiye gittiği gün kalan garanti süresi kadar garantisi olur. Yani garanti süresine bakıpda hdd sıfır değil demeyin.
-
mchacker bunu yazdı
Garantiden dönen ürün ister tamir edilip dönsün isterse fabrikadan 1 dkika önce üretimi yapılmış olsun fark etmeksizin. Ürünün garantiye gittiği gün kalan garanti süresi kadar garantisi olur. Yani garanti süresine bakıpda hdd sıfır değil demeyin.
yani. bazı sazanlar öyle düşünüyor. disk takılıyken kendi kendine sustu. garantiye gitti. çözemediler. hatta 15 gündür stoklarına 2tb disk girsin diye bekliyoruz. gelmiş demekki sabah kargo ile geldi. seri numarasından kontrol ettim değiştirmişler. ama işte garantiyi etkilemiyo. kalan süre kadar garantisi var. ağustos 2013 dü diye hatırlıyorum. eve gidince garanti sorgulatır, tam tarih yazarım.
-
disk seri numarası :
6YD1XED4http://www.destekwega.com/CustomerService/EndUser/ViewSerialNo.aspx
adresinden garantiyi sorgulayabilirsiniz.
crimeangel tarafından 26/Ağu/12 00:16 tarihinde düzenlenmiştir -
elime kingston 4 gb 1333 mhz ddr3 masaüstü ram geçti. isteyen varsa 30 liraya vercem.
bu ramler biliyorsunuz ömür boyu garantili.
crimeangel tarafından 30/Ağu/12 10:53 tarihinde düzenlenmiştir -
crimeangel bunu yazdı
arkadaşlar selamlar. garantiden gelen harddiskimi satıyorum
hdd bu sabah geldi elime. değişim yapıldı. yani sıfır kendisi. poşedini bile çmadım. 1 senede garantisi var.
fiyat olarak 200 lira düşünüyorum.
Hocam bu fiyat hala geçerli mi ve nerde oturuyosun?
-
Ram reserved