folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık Samsung Galaxy Note 3 N9000Q 1 Aylık Sıfırdan Farksız Çiziksiz

Satılık Samsung Galaxy Note 3 N9000Q 1 Aylık Sıfırdan Farksız Çiziksiz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

Arkadaşlar ilan onay sürecinde kendi fotoğrafları eklenecektir 

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-samsung-galaxy-note-3-n9000q-1-aylik-sifirdan-farksiz-ciziksiz-191111674/detay/

TBT fiyatı 1300 liradır sondur telefonda koruyucu jelatin kapak vs herşey var eşim iphone istediğinden zararına bir aylık telefonu satıyorum ilan açıklamalarını burayada yazayım.

Faturası Kutusu hatta alındığı mediamarkt poşeti bile tamdır kulaklık samsung garanti vs herşey var kulaklık kullanılmadı hiçbir eksiği yoktur ve üzerine 75 liraya alınan ttec flip cover tertemiz kapakta hediye verilecektir.

Telefon  1 ay kullanıldı iphone geçme isteği yüzünden zararına satılıyor sorunsuz bir telefondur aynısını ben kendim kullanıyorum.

*Tertemiz Sıfırdan farksızdır

*22-23 Ay Samsung garantisi devam etmekte ve telefon sorunsuz.

*Tüm aksesuarlar verilecek ve yanında alınan ttec flip cover kapak hediyedir.

*Takas kabul değildir.

*İstanbul içi Bakırköyden alınabilir

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

burayıda alayım (herkes öyle yapıyor sırf meraktan ne işe yarıyorsa :)

K4R4B4S4N tarafından 07/Ara/14 20:24 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

çok istiyom şu telefonu da pahalı ya onu alırsam ben rahat bi 20-30 yıl onu kullanmam gerekir :P 

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek

iyi satışlar

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    K4R4B4S4N bunu yazdı

Arkadaşlar ilan onay sürecinde kendi fotoğrafları eklenecektir 

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-samsung-galaxy-note-3-n9000q-1-aylik-sifirdan-farksiz-ciziksiz-191111674/detay/

TBT fiyatı 1300 liradır sondur telefonda koruyucu jelatin kapak vs herşey var eşim iphone istediğinden zararına bir aylık telefonu satıyorum ilan açıklamalarını burayada yazayım.

Faturası Kutusu hatta alındığı mediamarkt poşeti bile tamdır kulaklık samsung garanti vs herşey var kulaklık kullanılmadı hiçbir eksiği yoktur ve üzerine 75 liraya alınan ttec flip cover tertemiz kapakta hediye verilecektir.

Telefon  1 ay kullanıldı iphone geçme isteği yüzünden zararına satılıyor sorunsuz bir telefondur aynısını ben kendim kullanıyorum.

*Tertemiz Sıfırdan farksızdır

*22-23 Ay Samsung garantisi devam etmekte ve telefon sorunsuz.

*Tüm aksesuarlar verilecek ve yanında alınan ttec flip cover kapak hediyedir.

*Takas kabul değildir.

*İstanbul içi Bakırköyden alınabilir

su cumleden ıcın sana yazabılecegım tek sey mallık yapma .

bır ıphone ve note3 kullanıcısı olarak daha once de yıllardır ipad kullanan ve telefonda android kullanan bırısı olarak . 

ios pişmanlıktır dıyorum. ha sen ben hıc bırsey yapmayacagım dıyorsan kullan onun ıcın 3310 da iş görecektir. 

ben ıphoneu iş telefonu olarak kullanıyorum ve muzık dınlıyorum gerı kalan zamanlarda . başka da bır ıse yaramıyor .

örnegınkonularıma bakarsan call recorder programı aradım bulamadım , adaffix aradım cok kotuydu velhassıl kerem yapma 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

istediğin iphone nedir bunuda belirtirsen belki iphone ile note3 takasa edecek biri çıkar :) 

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

note 3 ünü satip iphone almak isteyen çok , ama alan yok.

hocam seni çok iyi anlıyorum . benim gözümde de samsung bitti. ios a geçtim , android in ak koyam zulümmüş.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

hocam seni çok iyi anlıyorum . benim gözümde de samsung bitti. ios a geçtim , android in ak koyam zulümmüş.

Yenı bir fitil ateşlendı evettt :) 

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

arkadaşlar ben zaten note3 kullanıyorum satılacak telefon eşimin bayanlar iphone daha da seviyorlar yapabilecek birşey yok konumuz tartışma konusu değil satış konusudur telefon ihtiyacı olan almayı düşünenler kaçırmasınlar yabancıya gitmez en azından :)

satıştan sonra alınacak telefon iphone  6 

K4R4B4S4N tarafından 08/Ara/14 12:12 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

hocam direk eşine note 3 alıcağına iphone alsaydın

Break Dance Bboy MaxeL
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

Tamam hocam gectin ayosa anladik android kotu iphone 6'ın var. Her konuda aynı seyi yazmayı biraksan artik ?

Androidin zulm filan oldugu yok, elindeki telefon uzaya cikartmiyacak seni hic bi zamana. At romu bak nası canavar oluyo alet.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
Toplam Hit: 1693 Toplam Mesaj: 15