Satılık Samsung Galaxy S4
-
Amerıkadan almıştım Yurt dişi cihazi.. En yuksek fıyatı verene satacagım fıyat ölmedıgı sürece. Bizim bilader imei attırmış bi ara cekme sorunu vardı bugun sordum suan duzeldı o sorunda yok dıyor. 2 yerınde kucuk cizikler var oralarıda resımlere eklıyorum ciddi alicilar yazarsan sevınırım gereksızler yorum yapmasın rica ediyorum.

-
AT&T cihazı sanırım sim kilidi varmı ?
-
Mustafa bunu yazdı
AT&T cihazı sanırım sim kilidi varmı ?
Sim kilidi yok hocam olsa kapanırdı sanırım coktan telefon 7 aydır kapanma yok.
-
Birde bu modelin model numarası nedir hocam ? Samsung bazen bazı ülkelerde özel model üretiyor. Mesala Kore'de satılan Galaxy S2'de 4G ve karasal televizyon yayını izleme var.
-
Mustafa bunu yazdı
Birde bu modelin model numarası nedir hocam ? Samsung bazen bazı ülkelerde özel model üretiyor. Mesala Kore'de satılan Galaxy S2'de 4G ve karasal televizyon yayını izleme var.
walla 4g varmıs sordum biladere sımdı .. televızyon ızlemeye olayı nedır onu tam anlamadım
-
Yok onu örnek olarak verdim. Hani eskiden kıçından anten çıkan Çin malı televizyonlu telefonlar olurdu ya öyle izliyorsun işte.
Telefon güzel aslında para bekliyorum bulabilirsem gözüm kaldı.
-
Mustafa bunu yazdı
Yok onu örnek olarak verdim. Hani eskiden kıçından anten çıkan Çin malı televizyonlu telefonlar olurdu ya öyle izliyorsun işte.
Telefon güzel aslında para bekliyorum bulabilirsem gözüm kaldı.
yok yaw oyle sagından solundan anten cıkmıyor tv ızlemek ıcın :D telefonun olan seylerını yazdım acık acık. işine yararsa pm atarsın hallederız.
-
hocam iyi satışlar arka kapaktaki yuvarlak topun yerinde samsung yazıyor olmalıydı sanki yurt dışındaki satılanları mı böle yoksa kaplama felan mı var bunda
-
piiiranha9242 bunu yazdı
hocam iyi satışlar arka kapaktaki yuvarlak topun yerinde samsung yazıyor olmalıydı sanki yurt dışındaki satılanları mı böle yoksa kaplama felan mı var bunda
Sagolasın hocam, Ben Amerıkadan getırdıgımde bu sekıldeydı hocam. Ben samsung kullanmadım ıcın pek bılmıyorum samsung u.. oda satip iphone 5 alıcakmış .. Ayrıca elınde iphone 4 u var cok temız dun ekranını kırmış morali baya bozukdu sat ıkısınıde dedım bı iphone 5s felan alalım dedım o yuzden satıcak.
-
piiiranha9242 bunu yazdı
Operatör logosu o. Operatör kampanyası ile alınmış sanırım ondan. Bizde nasıl Turkcell vs taahhütle satıyor o şekil.
-
Mustafa bunu yazdı
i337 att s4
sprint l720 ve l720t
usa dan gelen en sorunsuz model att s4 dür