Satılık Samsung Galaxy S4

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Amerıkadan almıştım Yurt dişi cihazi.. En yuksek fıyatı verene satacagım fıyat ölmedıgı sürece. Bizim bilader imei attırmış bi ara cekme sorunu vardı bugun sordum suan duzeldı o sorunda yok dıyor. 2 yerınde kucuk cizikler var oralarıda resımlere eklıyorum ciddi alicilar yazarsan sevınırım gereksızler yorum yapmasın rica ediyorum.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

AT&T cihazı sanırım sim kilidi varmı ? 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

AT&T cihazı sanırım sim kilidi varmı ? 

Sim kilidi yok hocam olsa kapanırdı sanırım coktan telefon 7 aydır kapanma yok.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Birde bu modelin model numarası nedir hocam ? Samsung bazen bazı ülkelerde özel model üretiyor. Mesala Kore'de satılan Galaxy S2'de 4G ve karasal televizyon yayını izleme var. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Birde bu modelin model numarası nedir hocam ? Samsung bazen bazı ülkelerde özel model üretiyor. Mesala Kore'de satılan Galaxy S2'de 4G ve karasal televizyon yayını izleme var. 

walla 4g varmıs sordum biladere sımdı .. televızyon ızlemeye olayı nedır onu tam anlamadım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yok onu örnek olarak verdim. Hani eskiden kıçından anten çıkan Çin malı televizyonlu telefonlar olurdu ya öyle izliyorsun işte. 

Telefon güzel aslında para bekliyorum bulabilirsem gözüm kaldı. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Yok onu örnek olarak verdim. Hani eskiden kıçından anten çıkan Çin malı televizyonlu telefonlar olurdu ya öyle izliyorsun işte. 

Telefon güzel aslında para bekliyorum bulabilirsem gözüm kaldı. 

yok yaw oyle sagından solundan anten cıkmıyor tv ızlemek ıcın :D telefonun olan seylerını yazdım acık acık. işine yararsa pm atarsın hallederız.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek

hocam iyi satışlar arka kapaktaki yuvarlak topun yerinde samsung yazıyor olmalıydı sanki yurt dışındaki satılanları mı böle yoksa kaplama felan mı var bunda

..Morali hep bozuk olan insan..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    piiiranha9242 bunu yazdı

hocam iyi satışlar arka kapaktaki yuvarlak topun yerinde samsung yazıyor olmalıydı sanki yurt dışındaki satılanları mı böle yoksa kaplama felan mı var bunda

Sagolasın hocam, Ben Amerıkadan getırdıgımde bu sekıldeydı hocam. Ben samsung kullanmadım ıcın pek bılmıyorum samsung u.. oda satip iphone 5 alıcakmış .. Ayrıca elınde iphone 4 u var cok temız dun ekranını kırmış morali baya bozukdu sat ıkısınıde dedım bı iphone 5s felan alalım dedım o yuzden satıcak.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    piiiranha9242 bunu yazdı

Operatör logosu o. Operatör kampanyası ile alınmış sanırım ondan. Bizde nasıl Turkcell vs taahhütle satıyor o şekil. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

i337  att s4

sprint l720  ve l720t

usa dan gelen en sorunsuz model att s4 dür

http://profil.gittigidiyor.com/kady
Toplam Hit: 3625 Toplam Mesaj: 37