Satılık Sistem
-
sadece monitöre ne istersin ?
-
Hocam lcd monitör hariç acer aspire5742g ile takas demiştim mesaj attım gerçekten masaüstüne ihtiyacım var takas düşünürmüsün diye cevap verme gereği bile duymadın eyw. :)
-
adam i7 istiyorum demiş ya. illaki alıntımı gerekli?
-
crimeangel bunu yazdı
Hocam ben ö.m dönmedi diye post gectim :)
-
hocam pm at lütfen çok gerekli bu bilgisayar
-
bendede var buna yakın güzel bi pc gece tam özelliklerini yazayım iyi bi fiyat veren olursa verip laptop alayım bende aklıma girdi bu konu
-
FOXXLY bunu yazdı
sadece monitöre ne istersin ?
-
galiba satmıycak.
-
Maddox bunu yazdıcrimeangel bunu yazdı
Hocam ben ö.m dönmedi diye post gectim :)
hocam mesajını simdi gördüm.Okumusum görünüyorda ben senin mesajını daha yeni gördüm valla :S
Kusura bakma cevap veremediğim için.Arkadaşın dediği gibi i7 düşünüyorum yani i7 8 gb pcsi olupda (casper,arçelik,grundig falan gibi markalar hariç ) takas etmek isteyenler varsa üstüne parada koyarım gerekirse.
Ama dediğim gibi iyi bir makina almak istiyorum elimdekinide çıkartacağım için.
@Foxxly
Valla hocam şuanlık hepsini beraber satmayı düşünüyorum.Ama sadece kasayı isteyen çıkarsa monitörüde pazarlıksız 150 den bırakırım.Monitörün üzerindeki bantları bile yeni kaldırdım zaten.
-
lenovo y560 i7 740Qm
ATI Mobility Radeon HD 5730 1024 MB Ekran Kartı6 gb ddr3 1333 mhz ramwin7 64 bit h.premium..Normal harddiski 750 gb,ancak ben onun yerine 120 gb sandisk extreme ssd aldım,işlem hızı çok büyük oranda arttı hocam.ram eklemesi yapabilirsin 8 gb desteği var,zaten ram fiyatları oldukça düşük.Bende geçen yıl aldım,garanti devam ediyor.ısınma sorunu yok,yani dışarıya aşırı sıcak üfler ama kendisi hiç ısınıp kapanmadı..Saatlerce yüksek ayarda oyun oynandığında test ettim 91 dereceyi geçmiyor sabit sıcaklıkta kalıyor. Hoparlorleri piyasadaki birçok laptoptan yüksek temiz ses verir..Üzerine 300 tl verirsen takas edelim hocam? Buluşuruz inceleriz bilgisayarları