Satılık Site
-
Evet arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba,
http://www.tahribat.com/Forum-Sitemi-Saticam-Fiyat-Olarak-Nekadar-Istemeliyim-167864/ konusunda kafamda bir şema oluştuktan sonra siteyi tamamıyla satmaya karar verdim.
site zamunda kelimesinde google'da ilk 3tedir.Site 3 aylık.Domain ihs'de barınmaktadır.Sitede suanda bir postçu çalışmaktadır.Siteye şuana kadar yaptığım masraf 65 TL bu miktarın 3 katına satmayı düşünüyorum.Yani 195 liraya.Site blogger tabanındadır.Daha yeni link ve makale çalışması yaptırdım.Şuan hiti 800 küsürlerde seyir etmekte.Google linkleri algıladıktan sonra 1.5k olacagının garantisini verebilirim.Gelir olarak şuanda siteye reklam koymadım.Fakat www.bc.vc link reklamlarını kullanırsanız günlük 1500 çoğuldan hesaplar isek
1.5k*0.8*1.7=2 lira kazanç elde edilebilir.Bu sonuca nasıl vardım derseniz.Siteye giren herkez bir linki mutlaka ziyaret ediyor.Sayaç bilgilerini ciddi alıcılara özel mesaj olarak yollayabilirim.Şimdiden teşekkürler.
Not:Site adresi imzamda yazmaktadır.
-
Konunu alışveriş bölümüne taşı silinmesin...
-
Kanka sayaci pmlesene bana
-
gönderdim cemilim
-
noname bunu yazdı
Kanka sayaci pmlesene bana
bende alabilirmiyim hocu sayacı
-
aga yaz buraya sayacı hepimiz görelim değilmi.
-
referrer bağlantılarını incelemek isteyenler olabilir.Bu login olmak gerekiyor.Login bilgilerini herkesle paylaşmam ne kadar doğru olur sence
-
yukarı
-
Kreyzi bunu yazdı
yukarı
torrentdeposu.com rakip azaltmaya mı çalışıyor :D
-
tepeye
-
1234567B bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
yukarı
torrentdeposu.com rakip azaltmaya mı çalışıyor :D