Satılık Telefon Arıyorum..
-
slm arkadaşlar ankara içi satılık 8800 sirocco telefon arıyorum..
-
orj . sıfır temin edebilirim pm. ile adresini yolla dönerim sana .
-
Bende satılık telefon arıyorum hazır konusu açılmışken.Sadece iletişim içn kullanacağım. Nokio 1110i'ler bu konuda çok sağlamlar. Varsa uygun fiyata satabilecek..??
-
shadowans bunu yazdı:
-----------------------------
Bende satılık telefon arıyorum hazır konusu açılmışken.Sadece iletişim içn kullanacağım. Nokio 1110i'ler bu konuda çok sağlamlar. Varsa uygun fiyata satabilecek..??
-----------------------------NOKIA 1203 //
bence bundan al çok güzel duruyor telefon bende alcam iletişim için ideal,ki sokakdaki 11 yaşındaki çocukda bile iphone olduğu dönemdeyiz :)
-
Şrjı ne kadar gider?
-
nokia 8800 var bende hatay iskenderundayım istiyorsan satabilirim
-
Fiyatı?
-
Realist bunu yazdı:
shadowans bunu yazdı:
-----------------------------NOKIA 1203 //
bence bundan al çok güzel duruyor telefon bende alcam iletişim için ideal,ki sokakdaki 11 yaşındaki çocukda bile iphone olduğu dönemdeyiz :)
-----------------------------abartırken eşeğin genital organından suyu uzak tutalım.
-
shadowans bunu yazdı:
-----------------------------şuan kullandığım model gerçekten ses netliği felan süper, ufak olmasıda ayrı bişey tabi(/: mesaj çak hızlı yazılıyor bu özelliği cezbetti beni, sürekli mesajlaşanlar için ideal D:
-
omnia arıyorum bende :)
-
250 ye veririm otobüsle şoföre veririm şoförden alırsın eger istiyorsan