Satılık Template Arşivi (Buzul)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

yıllar yılllar önceydi daha rapid yoktu piyasada bir arşiv yapayım dedim template monster vs. karıştır kurcala bir arşiv yaptım template arşivi baktım benim hiçbir işime yaramıyor en güzeli satışa sunmak olduğunu düşünüyorum şu meşhur arşivimi biliyorsunuzdur heralde. :)

web sitesi yapan elemanların bayağı işine yarayacağını düşünüyorum.
    Templatelerin Alayı flash .Fla lar içinde.
    yok ben photoshop kastırıyorum derseniz İlgili Templatelerin PSD olarak içinde projeleri mevcut
    yok ben hiçbir halt bilmiyorum diyorsanız İlgili Templatenin HTML versiyonuda var içinde var.

Arşiv Geniştir Kategori edebildiklerimi numaraları ile kategori ettim Edemediklerim orjinal numaraları ile duruyor yüzlerce template var o yüzden tek tek kategorileme işini yarıda bıraktım sıkıldım :)

intro , Turizm ,  kişisel , firma , hosting , oyun , adult , dizayn , otomobil , giyim , sağlık , müzik , bilgisayar , e-ticaret vs. her kategori var aklınıza ne geliyorsa işte...

Not : Bu arşivi hiçbiryerde bulamazsınız çünkü hiçbir yerde paylaşmadım :)

boyut : 18.2 GB Toplam 4 DVD

Fiyat : 40 YTL dir
    Daha önce host veya domain alanlara 30 ytl dir fiyat.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

Sorusu olan varsa sorsun

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    warezcini.com a gir ordaki eleman arıyordu, yazmış anasayfa ya
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    HighNitro bunu yazdı:
    -----------------------------
    warezcini.com a gir ordaki eleman arıyordu, yazmış anasayfa ya
    eyv hocam mesaj atım sagolasın.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    satamadınmı hæla (:

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    hani len bana hediye olarak gönderceğdin :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    post kasıyımda bi sönücem bi ara :T

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    ONEMINUTE bunu yazdı:
    satamadınmı hæla (:
    satıyoz tabi :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı:
    hani len bana hediye olarak gönderceğdin :D
    ben sözümü yemem gönderecem ama ne zaman garanti veremem ankara buluşması olsada getirsem :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    noel_baba bunu yazdı:
    post kasıyımda bi sönücem bi ara :T
    tabi beklerim stoklarda sınırlı sayıda kaldı acele et :|

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    20 tl veririm ok dersen

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
Toplam Hit: 1814 Toplam Mesaj: 11